Savaitės naujienų apžvalga (2013/12/01-2013/12/06)

Tema: Naujienos
  • Apple išplatino programuotojams dar vieną OS X 10.9.1 beta (13B40), kurioje ištaisytos kelios nedidelės klaidos praeitoje beta versijoje buvusios klaidos.
  • Apple reikalauja teismo pripažinti Samsung žaidžiant nešvarių rankų žaidimą dėl neteisėtai įgytos konfidencialios informacijos.
  • Sklinda gandai, kad Apple savo naujuoju MacPro pradės prekiauti gruodžio 16 dieną.
  • Dell užleido savo daugiametę labiausiai geidžiamo kompiuterio JAV pozicijas Apple.
  • Nors JAV prezidentas Obama ir jo komandos nariai naudoja iPad, JAV prezidentas atskleidė priežastį kodėl jo telefonas nėra iPhone: „Man nėra leisti naudoti iPhone saugumo sumetimais“. Tačiau prezidentas sako, kad abi jo dukros naudoja iPhone. Pats prezidentas „užstrigo“ su BlackBerry dėl pastarosios žinučių rašymo ir šifravimo galimybių.
  • Apple pasirašė sutartį su didžiausiu Kinijos mobilaus ryšio operatoriumi China Mobile Ltd dėl iPhone pardavinėjimo pastarojo vartotojams. China Mobile Ltd yra didžiausias pasaulyje pagal vartotojų skaičių mobilaus ryšio operatorius. Jo žinioje 700 milijonų vartotojų ir tai vienas iš nedaugelio pasaulio pagrindinių mobilaus ryšio operatorių nesiūliusių savo vartotojams iPhone.
  • Iš penktadienio į šeštadienį naktį buvo sutrikusi Mac Arena svetainės veikla. Atsiprašau visų, kuriems tai sukėlė nepatogumų. Svetainės veikla buvo sutrikusi greičiausiai dėl hostingo kompanijos serverio limitų.

Mac Arena savaitės straipsniai (2013/12/01–2013/12/06)

Apple
Statistika
iOS
iPhone
iPad
OS X
Saugumas
Mobilaus ryšio operatoriai
Technologijos
Reklama
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų