Mindsense išleidžia Mail Pilot skirtą Mac viešą beta versiją

Mindesnse stabiliai progresuoja tobulindama savo OS X skirtą pašto programą, kuri jau spėjo išpopuliarėti iOS. Tie kas vis dar ieško sau tinkamos elektroninio pašto aplikacijos turėtų į ją atkreipti dėmesį.

Po mėnesių „private beta“ testavimų Mail Pilot skirtos OS X aplikacijos kūrėjai yra pasiruošę išleisti „public betą“ viešam testavimui. Nuo šiandien Mac vartotojai gali užsiregistruoti Mail Pilot svetainėje jos beta testavimui.

Mail Pilot skirtos OS X yra dukterinė iOS versijos aplikacija. Mail Pilot veikia kaip gautų elektroninių laiškų užduočių valdytoju ir leidžia juos organizuoti priklausomai nuo to kada tas laiškas turės jums vėl apie save priminti (jei turės). Viename įrenginyje esančioje Mail Pilot aplikacijoje padaryti pakeitimai tuojau pat atspindimi ir kituose įrenginiuose esančiose Mai Pilot aplikacijose.

Užsiregistravę beta testavimui Mac vartotojai bus pastatyti į eilę ir gaus prieigą atitinkamai nuo to kada užsiregistravo. Atsisiųsti beta versiją bus galima nuo gruodžio 5 dienos.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 5 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Puikus app ir puikus pavyzdys, kad tai ką tingi gerai padaryt patys apple - padaro kiti, senai truko tokio app, sustabarejusi ir apkerpejusi maip app be jokiu skrupulu istryniau, jega.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų