Artėjant šventinių pirkimų metui Microsoft užsipuolė ir Google

Temos: Google, Microsoft

Artėjant kalėdinių pirkinių sezonui Microsoft bando sustiprinti savo pozicijas puldinėdama savo konkurentus. Šį kartą Microsoft savo reklamoje užsipuolė Google ir jos pigų nešiojamą kompiuterį veikiantį ChromeOS pagrindu Chromebook.

Microsoft savo reklamoje, kuri yra jos anti-Google kampanijos Scroogled dalis, šaiposi iš Google Chromebook sakydama, kad nepajungus jo į internetą tai tiesiog plyta. Ji nepraleidžia progos paminėti, kad tokiu būdu Google gali sekti savo vartotojus ir brukti jiems reklamas.

Microsoft jau kelintą kartą savo reklamose nemini savo įrenginių privalumų, o tik konkurentų minusus, kurie ne visuomet yra visiška tiesa. Šioje reklamoje Microsoft nori, kad vartotojai patikėtų, kad Chromebook be interneto yra nieko vertas. Nors dalis tiesos tame yra, tačiau tai nėra visiškai plytos gabalas, nes nepajungus šio nešiojamo Google kompiuterio į internetą galima žaisti „Angry Birds“ :) ar atlikti dar kelis veiksmus…, tačiau savo anti-Google kampanijos reklamoje Microsoft neteisingai mini, kad norint žaisti „Angry Birds“ reikia Cromebook pajungti prie interneto.

Kaip ten bebūtų, Cromebook naudojimas daugiau prasmės turi, kai „jis internete“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų