Android savininkai perka iPad

Temos: Android, iPad

iPad per paskutinę pirkimo psichozę JAV buvo populiarus pirkinys ypač Android vartotojų tarpe. Apie 40 procentų „penktadienį“ nupirktų iPad pirkėjų buvo Android telefonų vartotojai. Tai turėtų būti signalas Google, nes panašu, kad greitai tie žmonės nusipirks ir iPhone.

„Išanalizavus 90 000 juodojo penktadienio pirkimo „čekiukų“ mes turėjome pakankamai duomenų statistikai“, - sakė InfoScout viceprezidentas Alexandre Linares. „Statistika rodo, kad populiariausias pirkinys buvo Apple iPad ir mūsų nuostabai beveik 40 procentų šių Apple įrenginių buvo nupirkta Android telefonų naudotojų“.

Linares savo pasvarstymuose apie statistinius rezultatus, mini Chromecast - Google namų video paslaugą, kurios žiūrovų skaičius dėl naujų iPad vartotojų, greičiausiai, sumažės. Yra didelė tikimybė, kad naujieji iPad vartotojai vietoje Chromecast įsigis Apple TV, o vėliau užliūliuoti Apple produktų gerovės, kai ateis laikas keisti telefoną - nusipirks iPhone.

Reikia tikėtis, kad kalėdinių pirkinių metu daugiau iOS įrenginių bus perkama ir Ispanijoje, kur Apple rinkos pyragas visiškai menkas ir yra lygus Windows Phone. Kantar duomenimis iOS ir Windows Phone Ispanijoje turi po 4,3 procento rinkos pyrago gabalo, o karaliauja šioje šalyje Android apžiojusi 90,1 procento rinkos.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų