Gandai: Apple planuoja tęsti 4″ iPhone gamybą

Temos: Apple, iPhone

Nors dar ne visi norintys spėjo ar turėjo galimybę įsigyti naujuosius iPhone 6 (didžiausią paklausą turintis iPhone 6 yra 64GB modelis), o mus jau aplanko gandai apie sekančių metų modelius.

Taivanio „Electronic Times“, remdamasis Apple tiekėjų pateikta informacija rašo, kad Apple antroje 2015 metų pusėje planuoja išleisti naują 4″ iPhone modelį. Jei šie gandai tiesa, tai ko gero pati geriausia, su naujais iPhone modeliais susijusi žinia.

4″, 4,7″ ir 5,5″ ekrano įstrižaines turinčių iPhone palyginimai

Mažesnius, nei naujieji iPhone 6, ekranus turintys telefonai daug patogesni, ko pasigenda daugelis iPhone 6 vartotojų, o kai kurie jų, net parduoda iPhone 6 ir grįžta prie mažesnius ekranus turinčių modelių. Taivanio šaltinyje rašoma, kad antroje 2015 metų nauji pusėje 4″ iPhone bus išleisti kaip moteriški modeliai (manau šiais modeliais, jei tik jie nebus rausvos spalvos, o bus leidžiami klasikinių Apple spalvų, apsidžiaugs ir vyrai). Prie šios naujienos, ją paskelbusioje svetainėje yra nemažai komentarų, kuriuose rašoma, kad jei tai tiesa - dabartiniai iPhone 6 savininkai parduos savo telefonus ir pirks mažesnio ekrano iPhone.

Nežiūrint gandų apie naujus 4 colių iPhone, remiantis Apple iPhone modelių tradicijomis, iPhone 5s turėtų išlikti prekyboje ir 2015 metais, kaip alternatyvus ir pigesnis iPhone modelis. iPhone 5c gamyba, greičiausiai, bus nutraukta.

Laiko iki kada šie gandai turės pagrindo pasitvirtinti arba būti paneigti dar gana daug, todėl dabar tai tik graži svajonė. Apple, net jei dabar ir turi tokių planų, gali dar pakeisti savo nuomonę ypač turint omenyje faktą, kad 4,7″ iPhone 6 ir 5,5″ iPhone 6 Plus paklausa yra milžiniška, o iPhone 6 Plus JAV jau užima 41% didelius ekranus turinčių telefonų rinkos.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų