Gandai: iPhone 6s ir iPhone 6s Plus gandai

Tema: iPhone

Dar neįsisiūbavo prekyba iPhone 6 ir iPhone 6 Plus telefonais, o kibernetiniame pasaulyje jau atsiranda gandų apie iPhone 6s ir iPhone 6s Plus.

Kaip ir įprastai, Apple pradėjus prekiauti naujais iPhone modeliais, po kokio mėnesio ar dviejų mūsų ausis pradeda kutenti gandai apie naujus Apple telefonus, kurie pasirodys dar tik sekantį rudenį.

Ganduose sekantys iPhone modeliai vadinami iPhone 6s ir iPhone 6s Plus, tačiau sutinkamas ir iPhone 7 pavadinimas (aš manyčiau, kad Apple turėtų likti prie vieno telefono modelio ir ko gero grįžti į žmonėms skirto telefonų dydžio rinką, nes tiek iPhone 5c tiek ir iPhone 6 Plus, Apple telefonų šeimoje atrodo kaip pamestinukai).

Turėkite omenyje, kad žemiau pateikta informacija tėra gandai ir pasitikėti ja nereikėtų.

Kada pasirodys sekantys iPhone ir kaip jie vadinsis

iPhone 8 konceptas. Koncepto autorius: Steel Drake
iPhone konceptas.
Autorius: Steel Drake

Šitą numatyti nėra gana sudėtinga, nebent Apple iš esmės nutartų pakeisti savo naujų produktų paskelbimo tradicijas, todėl tikėtina, kad sekantys iPhone modeliai bus pristatyti 2015 metų rugsėjo mėnesį. Taip pat galima tikėtis, kad sekantys telefonai išsaugos savo numeraciją prie kurios atsiras „s“ raidė, taip kaip Apple elgiasi su savo telefonų kartomis jau kelis metus.

Taip pat kai kurie gandonešiai skelbia, kad Apple gali atsisakyti iPhone „esinimo“ - „s“ raidės pridėjimo prie esančios kartos modelių, nes tai sudaro mažesnio, ne tiek daug naujovių turinčio įrenginio įspūdį ir pirkėjui atrodo, kaip šiek tiek patobulinta seno modelio versija. Šiuos gandus nešiojantys vėjai porina, kad sekantis iPhone modelis vadinsis iPhone 7 ir gal būt iPhone 7 Plus.

Kokių naujovių galime tikėtis sekančiuose iPhone modeliuose

Sakoma, kad sekančiais metais pasirodysiantys iPhone modeliai turės didžiausią, juose įdiegtų fotokamerų, techninių galimybių šuolį ir šių modelių vartotojams pasiūlys DSLR lygio bei kokybės fotografavimo galimybes. Kai kurie šaltiniai teigia, kad šiuose telefonuose bus naudojamos Sony Exmor RS matricos bei nugarinėje telefono dalyje esanti kamera turės dviejų objektyvų sistemą, kuri kažkokiu tai būdu leis fotografuoti DSLR kokybe.

Fotokameros atnaujinimas iš ties reikalingas ir seniai laukiamas, nes 8 megapikselių kamera geriausiuose telefonuose skamba nykokai.

Kita nauja funkcija, kurios tikimasi yra belaidžio krovimo galimybė. Šią funkciją turės Apple Watch, todėl Apple turėtų turėti labai svarią priežastį jei šios galimybės neįdiegtų ir savo sekančiuose iPhone modeliuose.

Jau iPhone 6 ir iPhone 6 Plus modeliuose buvo tikimasi išvysti safyro kristalų ekranus, tačiau dėl gamybos problemų taip nevyko ir natūralu, kad gandų skleidėjai šias savo viltis perkėlė ant sekančių iPhone modelių pečių.

Tikėtina, kad 2015 metais pasirodysiančiuose iPhone modeliuose bus naudojami greitesni A9 procesoriai, kurie bus greitesni, mažesnis ir dar mažiau energijos reikalaujantys. Dabartiniai A8 serijos Apple procesoriai yra 20nm. Tikėtina, kad A9 bus 14nm.

Kaip atrodys sekančios kartos iPhone

Jei Apple nenukryps nuo savo tradicijų, ateinantį rudenį pasirodysiančiuose iPhone modeliuose vargu ar išvysime esminių dizaino pasikeitimų. Didžiausią dėmesį Apple, matyt, skirs vidinių komponentų bei galimybių tobulinimui ir telefono darbo optimizavimui, todėl kaip ir iPhone 6, sekančios kartos iPhone 6s ar iPhone 7 bu nepatogu paimti nuo stalo, jie turės bjaurias plastmasines įsiuvas savo korpuse, bet reikia tikėtis problemos, nuo kurių kenčia dabartiniai iPhone 6 vartotojai bus išspręstos.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 6 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Nesuprantu 6/+ dizaino. Tiek dėl įsiuvų (kurios baltos spalvos modelyje, išvis yra nesusipratimas imho, tiek spalvos, tiek pačios plastmasės imponuojamos kokybės prasme) tiek dėl kameros extrude'inimo.

    Tikiuosi tiesiog kažkas went terribly wrong ir nebuvo kur dėtis todėl buvo paleistas šitas dizainas.

    Esu fanas jau gana seniai ir visada buvau didesnis ar mažesnis Apple apologetas. Bet nori nenori kyla klausimas. Turint tokius resursus. Turint galvoje kad iPhone yra 50%+ Apple revenue. Turint galvoje, kad dizainui potencialių versijų yra šimtai ir tūkstančiai ir apsistoti ties tuo kuris buvo paleistas?

    Kas geriau, ar plonesnės linijos ar storesnės? Kaip ir no brainer (na taip galbūt ten techniniai dalykai su reception'u, NFC, etc.). Kas geriau ar +1 mm prie korpuso ar išsikišęs kameros modulis? Argumentacija dėl patogumo rankoje (plonesnis kadangi platesnis, kažkokia *ale* kompensacija - Ive interviu girdėjau) yra neitin įtikinama, nes jis ar taip ar taip slidus, kaip taukuotas arbūzas. Arba bus su voku, tai tiek ir to "plonumo".

    Galbūt dėl to bazinis iPhone 6 modelis yra pats pigiausias Istorijoje. Atrodo, kad Lietuvoje 5c vos pristatytas kainavo beveik tiek pat, bet lyginti nesigauna, nes 5c buvo "pigusis" iPhone, o 6 keičia premium modelį 5s. Na, bet pardavimai itin geri, tai gal tuomet aš mažuma kuri kažko elementariai nesupranta.

  2. Na iš nuotraukų, tai ir man nepatiko iPhone 6, išbandžiau gyvai, tai užsinorėjau :)

  3. Isigijau 6+ paturejau savaite, ir drasiai galiu pareikst - visiska nesamone, kol nauodojiesi, kaip ir gerai, bet kai bandai nesiotis su savimi, kazkokia tragedija. Paemiau 6 i rankas, ir galiausiai grizau prie savo senojo 5, kuris su odiniu orig. apple odiniu deklu yra tiesiog idealus, ypatingai idealus dydziu. Kita vertus, didelis ekranas yra kompas, o tel. - tik tada, kai labai reikia. Ir apskritai, esu stipriai nusivyles apple (ne del to, kad tim ziedinio raumens brolijos narys), bet del tu visu tokiu nuokrypiu - plius, issikisusi kamera ir pan.. Na niekaip neisivaizduociau to, kad Jobs'ui gyvam iseitu produktas su islindusia kamera...

  4. Jis patogus nebent kaip ipad pakaitalas naudojimui namie. Kaip telefonui manau 4 coliai jau riba, 3.5 buvo pats tas. Gal kada vėl pradės tokius gamint...

  5. Na 6 ekrano dydis dar nieko, bet plus tikrai per didelis, o issikisusi kamera tai tikrai viska gadina..

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų