Kaip gauti 2GB papildomos vietos Google Drive

Vis labiau populiarėjant kompiuterinės debesijos (Cloud) paslaugoms, kova dėl didesnio vartotojų kiekio „sėdinčio“ ant vieno ar kito šios paslaugos tiekėjui priklausančio debesies tampa vis intensyvesnė ir viliodami vartotojus debesų saugotojai visokiais būdais stengiasi susilaukti didesnio vartotojų dėmesio.

Norintys savo duomenis patalpinti kompiuteriniuose debesyse skųstis skurdžiu paslaugų pasirinkimu tikrai negali: iCloud, Dropbox, Google Drive, OneDrive, hubiC, box ir t.t. Greičiau priešingai - norint pasirinkti tinkamiausią paslaugos tiekėją pečius užgula nelengva užduotis. Gausus konkurentų ratas ir „Cloud“ paslaugų tiekėjus verčia imtis pačių įvairiausių gudrybių. Stengiantis privilioti daugiau vartotojų ar esamiems vartotojams priminti apie save ir taip priversti juos intensyviau naudoti jų „debesis“, nes retas kuris naudoja tik vieną internetinių debesų saugyklą.

Sėkmingo Google paskyros saugumo patikros atlikimo patvirtinimas.

Neseniai Dropbox paskelbė apie galimybę iOS ir Android įrenginių vartotojams papildomai gauti 1GB nemokamos vietos jų serveriuose. Neatsilikdama nuo konkurentų Google žengė atsakomąjį žingsnį ir savo vartotojams, tiesiog už savo paskyros saugumo patikrinimą, žada suteikti 2GB papildomos vietos Google Drive saugyklose.

Viskas ką reikia padaryti norint savo turimos Google Drive saugyklos vietą papildomais 2GB, tai:

  • Apsilankyti adresu security.google.com/settings/security/secureaccount.
  • Prisijungti prie savo Google paskyros
  • Patikrinti jos saugumo nustatymus, bei padaryti pakeitimus jei tokie reikalingi.
  • Viskas. Atlikę aukščiau išvardintus veiksmus iki 2015 metų vasario 17 dienos, savo Google Drive paskyrą, visiems laikams, padidinsite 2GB nemokamai.
Vieta jūsų „Google Drive“ saugykloje bus 2GB padidinta ne iš karto. Google, aukščiau minimą patikrą atlikusiems iki vasario 17 dienos, tai padaryti žada paskutinę vasario dieną.

Ši akcija negalioja „Google Apps for Work“ ir „Google Apps for Education“ vartotojams, tačiau nepriklausomai nuo to ar esate šių paslaugų naudotojas, ar ne - Google rekomenduoja periodiškai apsilankyti Google saugumo patikros puslapyje ir patikrinti ten esančią informaciją.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų