Jei kartais nesate girdėję apie „iCloud“ el.pašto apribojimus

Kai kurie intensyviau, nei numatė „Apple“, panaudoję „iCloud“ elektroninį paštą susiduria su apribojimais.

Kai kurie intensyviau „iCloud“ elektroninį paštą (@mac.com, @me.com ar @icloud.com) panaudoję piliečiai, pavyzdžiui pokalbiams vietoje „Message“ aplikacijos ar pakvietimų į kokį renginį išsiuntimui, susiduria su paslaugos apribojimu.

Kadangi „iCloud“ paslauga yra skirta privačiam naudojimui, jos ir apribojimai yra patenkinantys daugelį privačių naudotojų:

Kai kurie ribojimai „Apple“ buvo padidinti.

  • per dieną galima išsiųsti iki 200 1000 elektroninių laiškų;
  • maksimalus kiekis laiškų gavėjų per dieną neturi viršyti 1000, o vieną laišką galima išsiųsti ne daugiau kaip 100 500 gavėjų;
  • įprastas išsiunčiamo ir gaunamo laiško dydis neturi viršyti 20MB, arba 5GB jei naudojama „Mail Drop“ funkcija.

Jei elektroninio pašto nenaudoti kaip pokalbių aplikacijos - šie apribojimai neturėtų sukelti nepatogumų. Tačiau jei planuojate didesniam žmonių skaičiui išsiųsti pakvietimus į kokį nors renginį elektroniniu paštu - „iCloud“ ko gero ne pats tinkamiausias pasirinkimas ir priklausomai nuo to kiek laiškų ir kiek gavėjų, geriau rinktis kitą elektroninio pašto paslaugos tiekėją.

„Google“ elektroninio pašto paslaugos „Gmail“ limitai kiek didesni. Paieškos paslaugų gigantė jos „Gmail“ paslaugos naudotojams per dieną leidžia išsiųsti iki 500 laiškų, kurių kiekviename ne daugiau nei 500 gavėjų adresų. Naudojantys „Google“ paslaugą „G Suite“ gali siųsti dar daugiau: iki 10 000 laiškų per 24 valandas ir bendras per tą laikotarpį laiškų gavėjų skaičius neturi viršyti 10 000, bet su „G Suite“ yra daugiau niuansų, kuriuos jei domina rasite „G Suite Administrator Help“ pauslapyje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų