Kaip savo žinutes papildyti kombinuotais Emoji paveikslėliais

„iPhone“ naudotojai savo žinutes mėgstantys papildyti Emoji paveikslėliais, ko gero nudžiugs sužinoję, kad Emoji įvairovę galima padidinti tiesiog juos kombinuojant tarpusavyje ir nereikia nieko diegti papildomai.

Rašant tekstines žinutes yra keli žmonių tipai. Vieni visiškai nenaudoja Emoji, kiti retkarčiais randa ir savo žinutę papildo kokia gėlių puokšte ar širdute, treti gali ištisas žinutes siųsti tik Emoji piktogramų pagalba.

Tačiau didelė dalis net ir dažnai Emoji siunčiančių nežino, kad Emoji paveikslėlius galima kombinuoti — kelis pajungti į vieną, taip padidinant jų įvairovę, ir tam nereikia diegti jokių papildomų aplikacijų.

Emoji paveikslėlių apjungimas į vieną yra labai paprastas:

  1. Atidarykite „Messages“ programėlę savo „iPhone“
  2. Išsiųskite žinutę su Emoji
  3. Tada pažymėkite kitą Emoji ir tiesiog pertempkite ant to, anksčiau išsiųsto Emoji, viršaus.

Prieš atleisdami pirštą, talpindami antrą (ar n-tąjį) Emoji — raskite jam tinkamiausią poziciją jau išsiųsto Emoji ribose.

Kai kurios trečių šalių aplikacijos taip pat gali palaikyti kombinuotas Emoji piktogramas, bet ne visos. Pavyzdžiui „WhatsApp“ jų nepalaiko.

Reikia paminėti, kad paveikslėlių kombinavimas „Messages“ aplikacijoje veikia ne tik apjungiant Emoji su Emoji, bet ir Emoji ir lipukus (stickers).

„Mac“ kompiuteryje „Messages“ aplikacija kombinuotus „Emoji“ rodo, tačiau, panašu, jų išsiųsti iš „Messages“ aplikacijos „macOS“ galimybė nėra įdiegta, bent jau kol kas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 5 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Iphone 15 Pro Max

    Gal galima kokią vizualizaciją,nelabai supratau,kaip tą padaryti🤔nes pagal aprašymą nesigauna🙄

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų