Apple paskelbė sekančio įrangos pristatymo renginio datą

Temos: Apple, iPad

„Apple“ paskelbė sekančio įrangos pristatymo renginio datą. Patalpinkite priminimą savo kalendoriuose ir būkite pirmųjų sužinojusių pristatytas naujienas tarpe.

Apple renginys 2024-05-07

Antradienį „Apple“ savo renginiams skirtame puslapyje paskelbė naujo įrangos pristatymui skirto renginio datą, o renginio logotipe dėmesį patraukia „Apple Pencil“.

Renginys įvyks gegužės 7d., jo pradžia 17 val. Lietuvos laiku, o numatyta renginio trukmė 2 valandos.

Tai pirmasis „Apple“ renginys 2024 m., todėl tikimasi, kad bendrovė parodys jau kuris laikas gandų vėjų nešiojamą „iPad Pro“ OLED ekranu. Tikimasi, kad nauji planšetiniai kompiuteriai bus su 11,1 ir 13 colių ekranais bei 1 mm plonesni nei dabartiniai „iPad Pro“. Taip pat sklando gandai, kad naujame „iPad Pro“ OLED ekranu bus įdiegtas „Apple M3“ lustas, kuris šiuo metu įdiegtas „MacBook“ serijos kompiuteriuose.

Taip pat sklando gandai apie keletą naujų „Apple Pencil“ pakeitimų. Užuomina apie galimą „iPad“ rašiklio atnaujinimą buvo aptikta „iOS 17.4“ kode. Kol kas nebuvo atskleista daugiau informacijos apie artėjančius rašiklio pokyčius, tačiau „Apple Pencil 3“ trūko kai kurių pageidaujamų funkcijų, pavyzdžiui, jautrumo spaudimui, gali būti, kad naujame „Apple Pencil“ šis funkcionalumas bus įdiegtas. Taip pat yra gandų, kad naujasis „Apple Pencil“ korpusas bus jautrus suspaudimams, tad spustelėję jo kotelį naudotojai galės pakeisti pasirinktą veiksmą, pavyzdžiui aktyvuoti teksto įvedimo ar dokumento pasirašymo režimą.

Tikėtina, kad gegužės 7 d. vyksiančio renginio metu bus parodytos ir kitų technologijų milžinės „iPad“ įrenginių naujovės, įskaitant atnaujintas „iPad Air“ versijas ir kitus priedus, tokius kaip nauja „Magic Keyboard“ klaviatūra.

Šis renginys pradeda „Apple“ naujų aparatinės ir programinės įrangos pristatymo metus. Birželio mėnesį „Apple“ surengs pasaulinę kūrėjų konferenciją WWDC, kurioje bus parodyti svarbiausi „iOS 18“ pasirodysiantys pakeitimai. Tada greičiausiai rugsėjį – didysis bendrovės renginys, kuriame bus pristatytas „iPhone 16“.

Apple renginys 2024-05-07

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų