Microsoft siūlo dvigubai daugiau nemokamos vietos OneDrive saugykloje - 30GB

Po iOS 8 ir iPhone 6 bei iPhone 6 Plus paskelbimo Microsoft kompanija nutarė susigrąžinti šiek tiek iOS vartotojų dėmesio sau ir žengė įdomų žingsnį - padvigubino nemokai suteikiamos vietos jos kompiuterinių debesų OneDrive saugykloje.

Liepos mėnesį Microsoft nemokamai suteikiamos vietos kiekį OneDrive saugykloje padidino iki 15GB. Dabar, kompanija suteikia galimybę nemokamos vietos kiekį padvigubinti - tai ribotą laiką, iki šio (2014 rugsėjo) mėnesio pabaigos galiojantis pasiūlymas.

Kaip gauti 30GB OneDrive saugykloje nemokamai

Nuo dabar iki mėnesio pabaigos atsisiuntę oficialią iOS skirtą Microsoft OneDrive aplikaciją, įdiegę ją savo iOS įrenginyje, prisijungę bei įgalinę automatinį nuotraukų išsaugojimą Microsoft OneDrive saugykloje gausite papildomus 15GB disko vietos (iš viso turėsite 30GB) OneDrive kompiuteriniame debesyje.

Jei jau naudojate OneDrive aplikaciją iOS įrenginyje ir „Camera Backup“ funkciją esate įjungę anksčiau - nemokamai suteikiamos vietos kiekis OneDrive saugykloje jums turėtų padvigubėti automatiškai.

Tiems kas dar tik ruošiasi diegti iOS 8 ir susiduria su laisvos vietos stygiumi savo iPhone ar iPad reiškia, kad nereikės trinti nuotraukų atlaisvinant vietą reikalingą naujos iOS įdiegimui. Savo pranešime Microsoft rašo, kad „Tiems kas perka naujus telefonus dabar nebereikės jaudintis dėl vietos įrenginyje išsaugant aukštos raiškos nuotraukas ar video“.

*OneDrive* aplikacijoje galite matyti pranešimą, kuriame bus rašoma, kad įjungę „Camera Backup“ funkciją papildomai gausite 3GB nemokamos vietos - nekreipkite į tai dėmesio, čia matyt tokie buvo ankstesni Microsoft planai, gausite visus +15GB.

Nors šio dosnumo apraiškų priežastis yra iOS 8 ir iPhone 6 debiutas, tačiau Microsoft žada nepamiršti ir Windows Phone bei Android įrenginių vartotojų ir tokiu pačiu nemokamu „saldainiu“ apdovanoti ir šių operacinių sistemų vartotojus naudojančius jos OneDrive aplikaciją.

Atsisiųskite nemokamą OneDrive aplikaciją skirtą iOS.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų