Kaip Mac kompiuteryje atsijungti nuo tinklo neišjungiant Wi-Fi

OS X Yosemite Apple įdiegė galimybę atsijungti nuo Wi-Fi tinklo neišjungiant Wi-Fi tinklo kortos Mac kompiuteryje.

Alt ⌥ klavišas yra dažnas ir didelis pagalbininkas Mac kompiuterių vartotojams. Neretai jo pagalba galima atlikti papildomus naudingus veiksmus. Ne išimtis ir paspaudimas ant Wi-Fi piktogramos esančios Mac meniu juostoje laikant nuspaudus Alt ⌥ klavišą.

Nuspaudus Alt ⌥ ir paspaudus ant Mac meniu juostoje esančios Wi-Fi piktogramos galima pamatyti papildomą informaciją apie prisijungimą prie kompiuterinio tinklo per Wi-Fi prieigą bei atlikti papildomus, šiaip neprieinamus veiksmus.

OS X Yosemite Apple įdiegė galimybę atsijungti nuo Wi-Fi tinklo neatjungiant Wi-Fi tinklo kortos Mac kompiuteryje. Tai gali būti naudinga, jei nenorite būti prisijungę prie Wi-Fi, tačiau norite išsaugoti galimybę matyti galimas Wi-Fi prieigas.

Kaip Mac atsijungti nuo tinklo neišjungiant Wi-Fi
  • Paspauskite Alt ⌥ klavišą
  • Paspauskite pelės žymekliu ant Wi-Fi piktogramos esančios meniu juostoje
  • Po Wi-Fi prieigos, prie kurios esate prisijungę, pavadinimu pamatysite užrašą „Disconect from (Wi-Fi prieigos pavadinimas) - paspauskite ant jo.

Atlikus šiuos veiksmus pamatysite, kad Wi-Fi piktograma tapo šviesiai pilka, tačiau nėra tuščiavidurė, kaip kad būna išjungus Wi-Fi kortą kompiuteryje, o paspaudę ant šios piktogramos matysite galimus Wi-Fi prieigos taškus.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų