„Apple“ planuoja išleisti naują „Apple Music“ versiją

Internete pasirodė informacija, kad „Apple“ išgirdo vartotojų raudas ir planuoja išleisti naują „Apple Music“ aplikacijos versiją.

„Bloomberg“ rašo, kad 2016 metų WWDC metu „Apple“ ruošiasi pristatyti naują „Apple Music“ aplikaciją, kurioje bus patobulintas vartotojo sąsajos intuityvumas -„Apple“ būdingo paprastumo nebuvimas šioje aplikacijoje stulbina.

Sakoma, kad naujojoje aplikacijoje vartotojo sąsajos foto spalva nepriklausys nuo albumo spalvos, aplikacija bus labiau juodai/balta (juodos raidės baltame fone). Naujoje „Apple Music“ aplikacijos versijoje bus paprasčiau rasti dainų tekstą (dabar tenka ieškoti dainų tekstų internete ir juos sinchronizuoti „Mac“ pagalba), atlikėjus ir muzikinius video, o funkcija „For You“ naujo dizaino aplikacijoje užims svarbesnę vietą. „New“ bus pakeista į „Browse“ kur turinys bus suskirstytas į kategorijas ir suprantamiau išrikiuotas. „Apple“ kartu su leidėjais dirba integruodama dainų tekstus tiesiai į muzikinį kūrinį ir vartotojas norėdamas juos matyti - galės tiesiog šią funkciją įjungti.

Nauja „Apple Music“ aplikacijos versija pasirodys rudenį, kartu su „iOS 10“, o išbandyti aplikaciją iš karto po WWDC galės visi dalyvaujantys beta testavimo programoje.

Reikia manyti, kad naujoje „Apple Music“ versijoje „Apple“ bandys išspausti maksimalią naudą iš „3D Touch“ funkcijos ir tikėtina, kad aplikacijoje šios funkcijos pagalba bus galima greitai ir patogiai su draugu pasidalinti daina bei atlikti kitus veiksmus.

Internete taip pat pasirodė informacija, kad nors ir nestipriai, tačiau „Mac“ kompiuteriams skirta „iTunes“ pasikeis taip pat. Didesnius „iTunes“ aplikacijos atnaujinimus „Apple“ planuoja sekančiais metais.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų