Mac – geriausias kompiuteris Windows OS

Pagal automatiškai, iš Windows vartotojų, surinktus duomenis MacBook Pro kompiuteris užima aukščiausią vietą tarp Solutio rekomenduojamų kompiuterių Windows OS vartotojams.

Solutio – PC problemų sprendimų ir rekomendacijų įrankis, surenka visą informaciją iš vartotojų: lūžius, žydruosius mirties ekranus, ilgus sistemos pasikrovimo laikus ir tą surinktą informaciją naudoja nustatyti, kurie kompiuteriai veikia geriausiai/blogiausiai. Pro vartotojams, Solutio, kas mėnesį praneša savo apžvalgos rezultatus.

Windows rekomenduojamų kompiuterių sąrašas
Šaltinis: Solutio.com
Apple MacBook Pro 13" (mid–2012), su Windows OS įdiegta per Boot Camp, užima aukščiausią vietą Windows vartotojams rekomenduojamų kompiuterių sąraše. Solutio rašo, kad Macbook Pro geriausiai pasirodė, greičiausiai, dėl „švaraus“ Windows OS įdiegimo, kuriame nėra prikišta jokių gamintojo „crapware“ programėlių ir jei norite beproblemio naudojimosi Windows - reikėtų rinktis Mac kompiuterį.

Soliutio sąraše, minimi 2 Mac kompiuteriai: Macbook Pro 13“ ir 15” su retina ekranu. 15" MacBook Pro modelis pasirodė kiek prasčiau, greičiausiai, dėl savo didelės raiškos ekrano.

Bet kuriuo atveju, tokie rezultatai rodo liūdną PC gamintojų padėtį, kai Apple kompiuteriai rekomenduojami kai norima Windows OS išvengiant problemų.

MacBook Pro Nr1 Windows OS vartotojams
Šaltinis: Solutio.com
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Afigienai :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų