Apple kompanijų pirkimo smagumai 2013

Lyginant su 2012 metais, kai Apple įsigijo keturias kompanijas ir 2011 kai įsigijo tik dvi, šiais metais Apple gana aktyviai „apsipirkinėjo“.

Topsy Labs

Įsigijimo kaina: sakoma, kad daugiau nei 200 mln. JAV dolerių Įsigijimo data: 2013 m. gruodis Kokia tai kompanija: Socialinių tinklų analitikos kompanija besispecializuojanti Twitter duomenų analizėje.

Daugiau: Apple įsigijo nedidelę socialinių tinklų analitikų kompaniją

AlgoTrim

Įsigijimo kaina: nežinoma Įsigijimo data: 2013 m. lapkritis Kokia tai kompanija: Švedų kompanija. Ši kompanija nekuria mikroschemų, bet jos programinė įranga leidžia įrenginiams efektyviau išnaudoti įrenginių atmintį.

PrimeSense

Įsigijimo kaina: apie 350 mln. JAV dolerių Įsigijimo data: 2013 m. lapkritis Kokia tai kompanija: Izraelio kompanija į judesius reaguojančių lustų gautą informaciją paverčiančių gyliu ir spalvomis technologijų kūrėja.

Daugiau: Apple patvirtino 3D jutiklių startup’o PrimeSense įsigijimą

Cue

Įsigijimo kaina: apie 40 mln. JAV dolerių Įsigijimo data: 2013 m. spalis Kokia tai kompanija: asmeninio asistento aplikacijos, leidžiančios elektroninių laiškų informacijos pagrindu tvarkyti dienotvarkės įvykių sąrašą ir kontaktų informaciją, kūrėja.

Matcha

Įsigijimo kaina: tikėtina kaina taro 1 ir 1,5 mln. JAV dolerių Įsigijimo data: 2013 m. rugpjūtis Kokia tai kompanija: iOS aplikacijos pateikiančios išsamią informaciją apie kabelinės televizijos turinį kūrėja.

Embark

Įsigijimo kaina: nežinoma Įsigijimo data: 2013 m. rugpjūtis Kokia tai kompanija: navigacijos susijusios su miesto transportu aplikacija

Passif Semiconductor

Įsigijimo kaina: nežinoma Įsigijimo data: 2013 m. rugpjūtis Kokia tai kompanija: belaidės komunikacijos mikroschemų kūrėja

HopStop.com

Įsigijimo kaina: nežinoma Įsigijimo data: 2013 m. liepa Kokia tai kompanija: aplikacija padedanti žmonėms rasti artimiausią autobusų ar metro sustojimą. Aplikacijos duomenų bazėje daugiau kaip 300 miestų duomenys.

Locationary

Įsigijimo kaina: nežinoma Įsigijimo data: 2013 m. liepa Kokia tai kompanija: kanadiečių startup’as dar vadinamas vietų Wikipedia.

WiFiSlam

Įsigijimo kaina: 20 mln. JAV dolerių Įsigijimo data: 2013 m. kovas Kokia tai kompanija: navigacijos patalpose kompanija

Daugiau: Kodėl iOS 7 mikro-lokacijos savybė iBeacons gali būti reikšminga
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų