Kaip patikrinti „Apple TV“ Wi-Fi signalo stiprumą

Muzikos klausymasis, filmų žiūrėjimas per „Apple TV“ gali būti didelis malonumas, tačiau tą malonumą sugadinti gali prastas Wi-Fi signalas.

Nepriklausomai nuo to ar naudojate pirmos ar ketvirtos kartos „Apple TV“, jei šiam įrenginiui prijungti prie tinklo naudojate Wi-Fi – nuo Wi-Fi signalo stiprumo priklauso ir tai ir tai ar galėsite ramiai klausytis per „Apple TV“ transliuojamos muzikos ar žiūrėti video, ar perduodamas signalas trūkinės.

Jei turite problemų su perduodamu vaizdo ar garso signalu į „Apple TV“ reikia įsitikinti, kad Wi-Fi signalas pasiekiantis šį įrenginį yra pakankamai stiprus.

Antros, trečios ir ketvirtos kartų „Apple TV“: pasirinkite SettingsGeneralAbout. Atsidariusiame lange pamatysite informaciją apie įrenginį, jo serijinį numerį, operacinės sistemos versiją, skiriamąją gebą ir Wi-Fi tinklą. Šalia Signal Strength esantys taškai atspindi Wi-Fi signalo stiprumą. Kuo daugiau taškų – tuo signalas stipresnis (maksimaliai stiprus signalas – 5 taškai).

Jei Wi-Fi signalas 2 ar mažiau taškų – reikėtų rasti būdą kaip Wi-Fi maršrutizatorių ir „Apple TV“ paslinkti vieną arčiau kito ar apskritai permąstyti maršrutizatoriaus vietos strategiją, kad Wi-Fi laukas aprėptų tas vietas kur reikalingas stiprus signalas, o jei Wi-Fi padengimo signalas negali aprėpti viso reikiamo ploto – pamąstyti apie būdą Wi-Fi tinklą praplėsti kito maršrutizatoriaus pagalba.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų