Apple MacBook kompiuterius vartotojai vertina aukščiausiai

MacBook Air

„Consumer Reports“ atliktos apklausos rezultatai rodo, kad didžiausią vartotojų pasitenkinimą pelno ir yra įvertinti kaip patikimiausi - Apple MacBook kompiuteriai.

„Consumer Reports“ atliko apklausą, kurios tikslas buvo ne tik išsiaiškinti kurios kompanijos nešiojamais kompiuteriais vartotojai patenkinti labiausiai, bet ir kuriuos kompiuterius tenka rečiausiai taisyti. Apklausoje dalyvavo 58 000 žmonių įsigijusių nešiojamus kompiuterius 2010–2015 metų laikotarpiu.

Remdamasi apklausos rezultatais, „Consumer Reports“ paskaičiavo, kad tikimybė jog suges MacBook Air kompiuteris lygi 7% ir tai yra aukščiausia vieta lentelėje. Iš karto po MacBook Air seka MacBook Pro su 9% tikimybe sugesti. Nei vienas Windows operacinei sistemai skirto nešiojamo kompiuterio sugedimo tikimybės procentas nebuvo vienženklis skaičius. Gateway NV nešiojami kompiuteriai yra patikimiausi Windows kompiuteriai ir tikimybė jog jie suges yra lygi 13%, tuo tarpu Samsung, Dell ir Lenovo kompiuterių sugedimo tikimybė yra 14–15%, o Lenovo Y serijos kompiuterių patikimumas prasčiausias - tikimybė jog jie suges yra 23%.

Kalbant apie vartotojų pasitenkinimo lygį - Apple MacBook kompiuteriai pirmauja ir čia. 71% Apple nešiojamų kompiuterių vartotojų pažymėjo jog jie yra visiškai patenkinti savo pirkiniu ir tik 38% vartotojų yra patenkinti įsigytu Windows pagrindu veikiančiu kompiuteriu.

Apklausos atskaitoje taip pat pažymima, kad nors Apple kompiuteriai genda daug rečiau, jei taip nutinka - jų remontas kainuoja brangiau, nei Windows pagrindu veikiančių kompiuterių.

58 000 apklaustų vartotojų yra pakankamai didelis kiekis, kad būtų galima pasitikėti apklausos rezultatų tikrovės atspindėjimu. Tiesa pasakius, šios apklausos rezultatai nepateikė kokių nors stulbinančių naujienų, Apple kompiuteriai jau seniai laikomi gerokai patikimesniais nei Windows PC ir šios apklausos rezultatai tik dar kartą tai patvirtina.

banner-macbook-pro-retina
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų