Dvi naujos iPhone 6s reklamos

Tema: iPhone

Apple išleido dvi naujas, „Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė, yra viskas“ reklaminės kampanijos reklamas.

Apple išleido dvi naujas reklamas. Pirmoji pavadinta „Ridiculously Powerful“ (neįtikėtinai galingas) tai minutės trukmės reklama demonstruojanti plačias iPhone galimybes pabrėžiant tas, kurias telefonas įgauna jo viduje įmontuotų jutiklių pagalba. Reklamoje taip pat paliečiamos iPhone galimybės, kurias jis įgauna 3D Touch, Bluetooth, grafikos procesoriaus, akselerometro, giroskopo, trečių šalių sukurtų priedų ir, žinoma aplikacijų pagalba.

Antroji reklama pavadinta „Hey Siri“ - tai visada komandų laukianti iPhone funkcija[1]. Ši komanda veikia tik iPhone 6s modeliuose, kuriuose įmontuoto M9 judesio koprocesoriaus dėka nenutrūkstamai stebimas aplinkos triukšmas, kuriame virtualus asistentas atskiria savo savininko balsą. Norėdama parodyti šios funkcijos galimybes, trumpis reklamos pagalba Apple sumodeliuoja kelis galimus scenarijus, kuriuose rodo kaip vartotojai gali pateikti Siri specialias užklausas paprašydami rekomenduoti restoraną ir asistento pagalba kontroliuoti Apple Music. Reklamoje nusifilmavusi aktorė Penelope Cruz prašo Siri pagalbos sprendžiant kryžiažodį.

Šios dvi naujos reklamos tai Apple iPhone 6s reklaminės kampanijos „The only thing that’s changed is everything“ (Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė, yra viskas) dalis. Pirmą kartą šis lozungą ir konceptą pristatė Apple CEO Tim Cook iPhone 6s ir iPhone 6s Plus debiuto metu rugsėjo mėnesį.

iPhone 6s ir iPhone 6s Plus tai kol kas galingiausi telefonai nuriedėję nuo Apple konvejerių.


  1. „Hey Siri“ funkcija veikianti tik iPhone 6s ir iPhone 6s Plus telefonų modeliuose nėra įjungta pagal nutylėjimą ir norintys ja naudotis savo iPhone turi atidaryti Settings aplikaciją, paspausti ant General ir tada ant Siri bei įjungti šią funkciją perslenkant Allow “Hey Siri svirtelę į įjungimo padėtį . Pirmą kartą šią funkciją įjungę vartotojai turės Siri supažindinti su savo balsu ir tembru ir kai tai padarys - norint iškviesti virtualų asistentą savo iPhone, nebereikės spausti ir laikyti ant „Home“ mygtuko - užteks tiesiog pasakyti „Hey Siri“.  ↩

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų