Apple pakeitė kai kuriuos savo aplikacijų pateikimo taisyklių punktus

Apple peržiūrėjo savo taisykles ir jose keliamus reikalavimus aplikacijoms ir jų meta duomenims bei atliko jose kai kuriuos pakeitimus.

Pagal naujas Apple taisykles, aplikacijas reprezentuojantys paveikslėliai ir piktogramos turi atitikti 4+ reitingą (kaip nurodyta taisyklių 3.6 punkte), o tai reiškia, kad juose negali būti būti matomi ginklai ir panašiai.

Pirmoji pastebėta pagal naujas taisykles pakeitimus atlikusi yra WARCHEST LIMITED kompanija savo daug kovos scenų turinčiame veiksmo žaidime Tempo

Pirmoji pastebėta pagal naujas taisykles pakeitimus atlikusi yra WARCHEST LIMITED kompanija savo daug kovos scenų turinčiame veiksmo žaidime Tempo.

Tų pačių taisyklių 2.18 punkte taip pat įrašyta, kad aplikacijos, kuriose bus skatinimas naudoti alkoholį, rūkyti ar naudoti nelegalius svaigalus (pvz. narkotikus) - nebus patvirtinamos. Nežiūrint to, Apple patvirtino anksčiau atmestą MassRoots aplikaciją su sąlyga, kad jos platinimas bus vykdomas tik 23 valstijose, kuriose marihuana yra legali. Tačiau MassRoots aplikacija yra prieinama ir Lietuvos App Store, nors pačioje aplikacijoje yra įjungtas geologijos patikrinimas neleidžiantis ja naudotis ten, kur kanapių naudojimas yra draudžiamas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų