Apple neleidžia naudoti iTunes atominės bombos kūrimui

Temos: Apple, Teisė

Retas kuris įdėmiai skaitome sutarties sąlygas diegdami programinę įrangą - ir be reikalo. Be reikalo ne tik todėl, kad pravartu žinoti kuo įsipareigojame ją diegdami, bet ir todėl, kad ten kartais galima aptikti visai smagių, kartais paskutinio žurnalo puslapio, kur spausdinamos linksmos istorijos, vertų pastraipų.

Vieną tokių linksmų, mano galva, pastraipų turi ir Apple iTunes naudojimo sąlygos, kuriose esančiame punkte „LICENCIJUOTOS PROGRAMOS GALUTINIO VARTOTOJO LICENCIJOS SUTARTIS“ paragrafo „g.“ pabaigoje sakoma:

Jūs taip pat sutinkate nenaudoti šių produktų jokiems tikslams, kurie yra draudžiami Jungtinių Amerikos Valstijų įstatymų, įskaitant, bet tuo neapsiribojant, raketų, atominių, cheminių arba biologinių ginklų kūrimą, projektavimą arba gamybą.

Manau, kad jei iTunes pagalba sugebėsite sukurti branduolinį ginklą - jums niekas negali papasakoti ką daryti, o ko ne. :)

Visiems geros dienos ir turėkite omenyje, kad jei rezgate planus iTunes pagalba užvaldyti pasaulį, prisiminkite, kad Apple pažadėjote to nedaryti.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų