Kiek kainuos ir ką sugebės Apple iWatch

KGI Securities analitikas Ming Chi Kuo, kurio su Apple susijusios prognozės yra vienos tiksliausių sako, kad iWatch bus labai brangus įrenginys.

iWatch
Dizaineris: Jan-Roelof de Vries

Kuo pranašauja, kad kai kurie iWatch modeliai, pasirodysiantys trečio šių metų ketvirčio pabaigoje, kainuos daugiau nei 1000 JAV$. Analitikas sako, kad išmanusis Apple laikrodis atrodys stilingai, jame bus integruotas biometriniai jutikliai ir įrenginys galės bendrauti su iPhone, iPad ir Mac, jo objektyvas bus dengtas safyru, jis turės NFC mikroschemą, belaidžio 200–250 mAh baterijos įkrovimo galimybę, bus plonutis ir lengvas. iWatch bus leidžiamas dviejų dydžių: lankstaus 1,3“ ir 1,5” AMOLED ekranu.

iWatch bus madingas ir pats įrenginys bei jo dirželiai bus gaminami iš skirtingų medžiagų ir brangiausių modelių kainos galės siekti net keletą tūkstančių JAV$.

Jei Barclays analitikas Blayne Curtis neklysta, Apple iWatch saugos mūsų kūną ir nuo UV spindulių. Žinoma, jei užsegtas ant rankos riešo jis tai galės padaryti tiesiogiai, mūsų riešo odą pridengdamas savo „kūnu“, tačiau likusią odos dalį jis saugos ultravioletinių spindulių daviklių pagalba sekdamas kiek kenksmingų UV spindulių mūsų kūnas gavo taip sergėdamas mus nuo per didelio nudegimo.

Be šių savybių, tikimasi, kad iWatch turės daug į žmogaus sveikatą ir gerą savijautą bei jo fizinę būklę orientuotų funkcijų.

Kaip ir kiekvieną kartą, tradiciškai Apple nėra oficialiai patvirtinusi, kad gamina ir planuoja išleisti iWatch, tačiau kompanijos vadas Tim Cook ne kartą netiesiogiai yra parodęs, kad Apple domisi šiuo rinkos segmentu.

Taip pat skaitykite:
Apie artėjantį infarktą įspėjantis ir širdies dūžių pagalba atrakinamas iPhone
Apple žingsnis dėvimų kompiuterių link
Pagaliau dėmesio vertas išmanaus laikrodžio konceptas
Apple samdo šimtus inžinierių Kinijoje ir Taivanyje
Apple susidurs su iWatch vardo registravimo Europoje problemomis
Prie kurios kūno dalies tvirtinsime kompiuterius?

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų