Kaip sukurti iPhone ekrano vaizdo įrašą su garsu

Jei jums prireikė įrašyti „iPhone“ ekrano vaizdo video — tai padaryti paprasta ir nereikia siųstis jokių papildomų aplikacijų.

Jei nutarėte įrašyti „iPhone“ ekrano vaizdą, žaisdami žaidimą ar kaip pagalbą draugui paaiškindami kaip atlikti vieną ar kitą veiksmą „iPhone“, nereikia siųstis jokių papildomų aplikacijų, nes ši galimybė yra jau įdiegta „iOS“.

Prieš pradedant įrašinėti „iPhone“ ekrano vaizdą

  • Įsitikinkite, kad telefono valdymo pulte („Control Center“ — atidaromas pirštu perbraukiant iš viršutinio dešinio telefono ekrano kampo žemyn) yra ekrano įrašo piktograma
    Jei jos nėra, patalpinti ją galite atidarę Settings aplikaciją, pasirinkę Control Center ir paspaudę ant piktogramos šalia Screen Recording.
  • Jei norite įrašyti vaizdą su savo balsu — atidarykite valdymo pulte („Control Center“) paspauskite bei palaikykite nuspaudę ant įrašo piktogramos . Atsidariusiame lange įsitikinkite, kad mikrofonas įjungtas (Microphone On) , ir atitinkamai, jei nenorite, kad būtų įrašomas mikrofono garsas jį išjunkite . Mikrofonas įjungiamas ir išjungiamas paliečiant mikrofono piktogramą. Tada palieskite ekraną bet kur kitur.

iPhone ekrano vaizdo įrašymas

  1. Atidarykite valdymo pultą („Control Center“)
  2. Paliekite (trumpas palietimas) ekrano įrašo piktogramą
  3. Piktogramai pakeitus spalvą į raudoną bus pradėtas atgalinis 3 sekundžių skaičiavimas, po ko prasidės ekrano vaizdo ir jei nurodėte garso per įrenginio mikrofoną įrašymas.

Įrašą sustabdyti galite dar kartą palietę „Ekrano įrašo“ piktogramą valdymo pulte arba, jei įrenginys turi „Dinaminę salelę“ („Dynamic Island“) — palietę ją ir tada įrašo sustabdymo mygtuką.

Jei „iPhone“ ekrano vaizdą įrašote demonstruodami aplikaciją, kuri skleidžia garsą, pavyzdžiui žaidimą — geriau garsą išjungti tos aplikacijos nustatymuose, priešingu atveju jis gali nustelbti tai ką sakote.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų