Apple įrenginių remonto instrukcijos

iPhone remontas ir iPhone remontui skirtos priemonės

Neseniai „Apple“ paskelbė apie programą, kuri leidžia patiems įrenginių naudotojams atlikti kai kuriuos jų įrenginių remonto darbus.

„Apple“ paskelbė „Self Service Repair“ programą, kurią neseniai išplėtė ir į aštuonias Europos šalis. Tiesa, Lietuvos tarp tų šalių nėra ir galimai nebus kol „Apple“ oficialiai neatidarys savo parduotuvės (fizinės ar virtualios) mūsų šalyje.

Šalyse, kuriose ši „savitarnos remonto“ programa veikia, atidarytos specialios internetinės parduotuvės kur suteikiama prieiga prie daugiau nei 200 atskirų dalių ir įrankių, taip pat remonto vadovų. Programa suteikia klientams, turintiems sudėtingų elektroninių prietaisų taisymo patirties, galimybę patiems atlikti remontą, naudojant tuos pačius vadovus, dalis ir įrankius, kaip ir „Apple Store“ vietose bei „Apple“ įgaliotiems paslaugų teikėjams.

„Apple“ įrankiai, kuriuos klientai gali įsigyti savitarnos remonto parduotuvėje, yra specialiai sukurti taip, kad padėtų atlikti geriausią „Apple“ produktų taisymą, ir yra sukurti taip, kad atlaikytų didelės apimties profesionalias remonto operacijas, kuriose saugumas ir patikimumas yra didžiausias prioritetas. „Self Service Repair“ siūlomi aukštos kokybės įrankiai apima sukimo momento tvarkykles, remonto padėklus, ekrano ir akumuliatoriaus presus ir kt.

Nors paprastiems „Apple“ įrenginių naudotojams šios kompanijos paslaugos nėra prieinamos (nesiimant kokių nors gudrybių), tačiau „auksarankiams“ gali būti įdomu panagrinėti, o gal net ir pasinaudoti „Apple“ pateikiamomis įrenginių remonto instrukcijomis.

Žemiau kai kurių „Apple“ įrenginių remonto instrukcijos, kurias galite atsisiųsti paspaudę ant nuorodos.

Studio Display

Mac

iPhone

Šalių, kuriose oficialiai veikia „Self Service Repair“ programa „Apple“ įrenginių naudotojai, įrenginio remontui reikalingas dalis ir priemones užsisakyti gali „Apple Self Service Repair Store“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų