10-os 2021 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

10-os 2021 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • Antradienį „Apple“ išleido „AirPods Max“ aparatinės įrangos atnaujinimą 3C39. Panašu, jog šis atnaujinimas išsprendė akumuliatorių sekinimo problemą.
  • Andrew Gardiner ir trys jo kolegos iš „Barclays“ teigia, kad „iPhone 13“ modeliai greičiausiai turės po ekranu paslėptą „Touch ID“ jutiklį. Tiesa, žinant vis dar gają, tarp nemažos amerikiečių populiacijos, skaičiaus 13 baimę, gali būti, kad „iPhone 13“ bus pavadintas kaip nors kitaip.
  • „Apple“ padavė į teismą Simon Lancaster — buvusį kompanijos darbuotoją kaltindama jį spaudos informavimu apie naujų, dar neišleistų įrenginių galimybes.
  • „Apple“ išleido 122 „Safari Technology Preview“ aplikacijos versiją.
  • Tradiciškai, kovo 8 dieną, „Apple Watch“ savininkai sportuodami bent 20-čiai minučių įjungę kokią nors „activity“ savo laikrodyje buvo apdovanoti atitinkamu virtualiu medaliu.
    Virtualus „Apple Watch“ medalis skirtas paminėti Tarptautinę moters dieną 2021 metais
  • „Adobe“ tvirtina, kad „Photoshop“ aplikacija „Mac“ kompiuteriuose su M1 procesoriumi veikia 50 proc. greičiau nei 2019 metų „Intel“ procesorius turinčiuose Mac’uose.
  • „Apple“ nutraukė „HomePod“ gamybą ir dabar daugiau dėmesio skirs „HomePod mini“. „HomePod“ ir toliau bus palaikomas, o jį įsigyti bus galima kompanijos prekėmis prekiaujančiose parduotuvėse kol šios turės jų sandėliuose.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite App Store. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

10-os 2021 metų savaitės #Apple entuziastams skirtos #naujienos ir #gandai, o taip pat laikinai #nemokamai ir #pigiau platinamų: #iPhone, #iPad, #Mac, #AppleWatch ir #AppleTV skirtų #app savaitės rinkinys. #iOS #macOS #watchOS #tvOS #aplikacijos #gandai

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų