Prie „Apple Store“ parduotuvių jau formuojasi „iPhone 7“ laukiančių eilės

Temos: Apple, iPhone

Tradiciškai, likus mažiau nei savaitei iki naujo „iPhone“ pradavimų pradžios, prie pagrindinės „Apple Store“ parduotuvių pradėjo formuotis „iPhone 7“ pirmiems trokštančių įsigyti žmonių eilės.

Matyti žmonių eilę prie „Apple Store“ parduotuvių, ypač artėjant naujo „iPhone“ pardavimų dienai tapo įprastu reginiu. Šios eilės formuojasi nuo pat 2007 metų, kai „Apple“ išleido pirmą „iPhone“. Tiesa, šiemet, po to kai pasirodė statistinė informacija apie kiek krintančius „Apple“ produktų pardavimus, buvo kilę abejonių ar eiles pamatysime ir šiais metais.

Panašu, kad „Apple“ neturėtų nerimauti. Tos stebuklingos dulkės, kurios „Apple“ fanus verčia eiti ir stovėti lauke prie parduotuvės savaitę ar ilgiau - išliko veiksnios ir šiais metais, ir eilė formuojasi ne tik prie stiklinio kubo „Apple Store“ 5-toje aveniu Niujorke, bet ir prie „Apple Store“ parduotuvės Kurfuerstendamm bulvare Berlyne, Vokietijoje.

Eilė laukiančių „iPhone 7“ pardavimų pradžios prie „Apple Store“ įsikūrusios Kurfuerstendamm bulvare Berlyne, Vokietijoje
Eilė laukiančių „iPhone 7“ pardavimų pradžios prie „Apple Store“ įsikūrusios Kurfuerstendamm bulvare Berlyne

Anot „Bloomberg“ interno Harvard Zhang, pirmasis žmogus naujo „iPhone 7“ laukti prie Niujorko 5-toje aveniu esančios „Apple Store“ atsistojo dar rugpjūčio 25 dieną, dar iki „Apple“ pristatė savo naują „iPhone“.

Nereikia manyti, kad visi žmonės stovintys savaitę eilėje prie naujo „iPhone 7“ yra „Apple“ fanai - tai verslas. 13-ta vieta eilėje (įskaitant kėdę) kainuoja 300 USD. 11-tas eilėje sėdintis profesionalus eilėse stovėtojas sakė, kad už stovėjimą eilėje jam sumokės 3 400 USD.

Eilė laukiančių „iPhone 7“ pardavimų pradžios prie Niujorko 5-oje aveniu įsikūrusios „Apple Store“

Jei stovėjimas savaitę eilėje atrodo per daug pastangų reikalaujantis darbas - galite pabandyti laimę Naujojoje Zelandijoje, kur mobilaus ryšio operatorius „Spark“ paskelbė, kad pirmieji 100 iš anksto užsisakiusių „iPhone 7“ gaus po asmeninį „Alpha 1“ robotą, kuris vietoje jų lauks eilėje.

Šie smagūs robotukai gali šokti ir sportuoti stovėdami eilėje ir laikas jiems neprailgs.

Nors rugsėjo 7 dieną pristatyti nauji „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ modeliai išoriškai ir nestipriai skiriasi nuo savo vyresnių brolių, tačiau juose yra nemažai naujovių: nebeliko ausinių lizdo, telefonai atsparūs dulkėms ir vandeniui, atsirado daug ką sužavėjusios naujos juodos spalvos, didesnis modelis turi dvigubą kamerą ir t.t.

Ar planuojate pirkti „iPhone 7“ ir jei taip ar lauksite kol jais bus pradėta prekiauti Lietuvoje ar pirksite svečiuose šalyse, kur jie pasirodys anksčiau?

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Tose eilėse, manau ,perkančių telefoną sau yra mažuma , procentaliai lygi beveik 0...
    o šiaip,laukiam "jubiliejinio" kitų metų telefono :)

  2. Aš irgi laukiu "jubiliejinio". Tikiuosi visa kas geriasia (big step up) palikta ateinančiam modeliui :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų