Alternatyvus būdas kontaktuoti „3D Touch“ pagalba tiesiai iš „Messages“ aplikacijos

„3D Touch“ palaikančiuose „Apple“ įrenginiuose, šia technologija galima pasinaudoti ne tik pagrindiniame įrenginio ekrane, bet ir aplikacijose.

Daugelis „iPhone“ vartotojų bendravimui naudojantys „Messages“ aplikaciją norėdami tęsti bendravimą telefono pokalbiu, „FaceTime“ ar išsiųsti elektroninį laišką – uždaro „Messages“ aplikaciją ir atidaro kitą – „Mail“, „FaceTime“ ar „Phone“. Naudojant modernų telefoną palaikantį „3D Touch“ funkciją yra kur kas greitesnis ir patogesnis būdas tai padaryti.

Bendraudami „Message“ aplikacijoje jei nutariate tam žmogui paskambinti ar parašyti el.laišką – nereikia uždaryti aplikacijos ir atidarinėti „Phone“ ar „Mail“. Kur kas patogiau pasinaudoti kitu būdu - paspausti ant to kontakto/žmogaus nuotraukos, jei tokią esate jam priskyrę, ar apskritimo su jo inicialais piktogramos „Messages“ aplikacijos žinučių sąraše ir pamatysite kaip atsidaro langelis su galimomis parinktimis leidžiančiomis su tuo kontaktu susisiekti alternatyviais būdais. Atminkite, kad paspausti reikia ant kontakto nuotraukos ar piktogramos, o ne vardo.

Neturintys „3D Touch“ palaikančio „iPhone“ – gali paspausti ant pokalbio „Messages“ aplikacijoje lango dešinėj/viršuje esančio „Details“ mygtuko ir pasirinkti alternatyvų kontaktavimo būdą.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų