Jei Messages žinutėse jus pradėjo lankyti ateiviai

Po iOS 8.3 išleidimo kai kuriuos iOS įrenginių vartotojai, Messages žinutėse pradėjo gauti piktogramas su ateivio veidu.

Ateivių piktogramos Messages žinutėse

Jei Messages aplikacijoje pradėjote gauti piktogramas su ateivio veidu Ateivio piktograma Messages žinutėse arba raidėmis punktyriniame fone arba gaunate nusiskundimus, kad ateiviai yra siunčiami jūsų - greičiausiai tokias žinutes gaunantis įrenginys nėra atnaujintas į iOS 8.3. Ankstesnėse nei OS X 10.10.3 vietoje ateivio piktogramos vartotojai mato stačiakampio piktogramą.

iOS 8.3 ir OS X 10.10.3 operacinių sistemų versijose Apple praplėtė Emoji piktogramų sąrašą kai kurioms piktogramoms leisdama parinkti „odos spalvą/rasę“. Kadangi ankstesnės iOS ir OS X versijos tokių piktogramų pakeitimų neturėjo - šių versijų vartotojai gauna standartinę piktogramą ir šalia jos piktogramą su ateiviu.

Jei gavote Messages žinutę, kurioje yra dvi raidės punktyriniuose kvadratėliuose Raidės punktyriniuose kvadratėliuose gautos ankstesnėje nei iOS 8.3  Messages aplikacijoje gali reikšti, kad buvo siųsta šalies vėliavos piktograma. - greičiausiai jums buvo siųsta tos šalies, kurią atspindi tos raidės, vėliavos piktograma.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų