Apple atnaujino iWork aplikacijas: Pages, Numbers ir Keynote

Apple išleido savo taikomųjų iWork aplikacijų Pages, Numbers ir Keynote atnaujinimus skirtus OS X El Capitan ir iOS 9.

Apple išleido didelius savo iWork taikomųjų aplikacijų Pages, Numbers ir Keynote atnaujinimus skirtus Mac kompiuteriams ir iPhone, iPad ir iPod touch. OS X El Capitan ir iOS 9 vartotojams aplikacijose yra daugiau atnaujinimų nei naudojantiems senesnes Apple operacines sistemas, nes šie atnaujinimai leidžia naudoti ir unikalias iOS 9 bei El Capitan funkcijas.

iWork aplikacijos skirtos Mac

Mac kompiuteriuose atnaujintos iWork aplikacijos palaiko OS X El Capitan „Split View“ funkciją. Tiek Pages, tiek ir Keynote aplikacijos gali atidaryti 2006 ir 2008 metų „jų tėvų ir senelių“ pagalba sukurtus failus. Numbers, kalbant apie senesnių failų gali atidaryti tik 2008 Numbers aplikacijos versijos pagalba sukurtas elektronines lenteles.

Be visos eilės patobulinimų, iWork aplikacijose taip pat patobulintas suderinamumas su Microsoft Office dokumentais.

iWork aplikacijos skirtos iOS

Atnaujintos iOS 9 skirtos iWork aplikacijos palaiko naujas iOS 9 funkcijas, tame tarpe „Split View“ ir „Slide Over“ iPad’uose. Atnaujintos aplikacijos taip pat iPhone 6s ir iPhone 6s Plus palaiko „3D Touch“ funkcionalumą. Taip pat kaip ir aplikacijų versijos skirtos Mac - iOS skirtos aplikacijos palaiko senesnių pages, Keynote ir Numbers aplikacijų versijų pagalba sukurtus failus.

Tiek iOS, tiek ir Mac kompiuteriams skirtos iWork aplikacijos palaiko „VoiceOver“ funkcijas. Dabar bendrinamus iWork dokumentus galima peržiūrėti naršyklėse tiek iOS, tiek ir Android operacinės sistemos pagrindu veikiančiuose įrenginiuose.

Aplikacijų atnaujinimus atsisiųsti ir įsidiegti savo iOS įrenginiuose ir Mac kompiuteriuose galite šioms platformoms skirtose App Store.

Informaciją susijusią su Keynote 6.6, Pages 5.6, Numbers 3.6 ir iWork v2.6 aplikacijų skirtų iOS saugumo patobulinimais rasite Apple svetainėje.

Mac

• Keynote
• Numbers
• Pages

iOS

• Keynote
• Numbers
• Pages

Papildomai „iWork for iCloud“ išaugo iš „beta kelnaičių“ ir palaiko komentarus 10-čia naujų kalbų.

iWork aplikacijos skirtos iCloud jau nebe beta.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Pradėjo veikt iOS 9 spotlight paieška šių aplikacijų

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų