Kaip stebėti tiesioginę Apple WWDC 2015 transliaciją

Tema: Apple

Apple WWDC startuoja pirmadienį 20:00 Lietuvos laiku. Šios konferencijos prezentacijoje tikimasi iOS 9 - naujos iPhone, iPad ir iPod touch įrenginiams skirtos operacinės sistemos bei Mac kompiuteriams skirtos OS X 10.11 pristatymo.

Gera žinia ta, kad Apple savo WWDC „keynote“ transliuos tiesiogiai ir ją stebėti galima iš Mac ir Windows kompiuterių bei iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV ir Android įrenginių.

Apple TV

Norėdami stebėti Apple 2015 metų WWDC konferenciją Apple TV pagalba, galite tai padaryti jei turite antros ar trečios kartos Apple TV su įdiegta 6.2 ar naujesne operacinės sistemos versija. Įjungę Apple TV pasirinkite „Apple Events“ piktogramą su WWDC 2015 logo ir patogiai įsitaisykite prieš televizoriaus ekraną.

Mac, iPad, iPhone ar iPod touch

Atsidarykite Safari naršyklę ir jos adresų lauke įveskite apple.com/live.

Windows/Android

Oficialiai WWDC tiesiogines transliacijos galima stebėti tik Mac kompiuteriuose, iOS įrenginiuose bei Apple TV, tačiau dar tik laukiantys tos laimės akimirkos kai galės stebėti WWDC Apple įrenginių pagalba dabar tai padaryti turėtų galėti VLC aplikacijos pagalba, „Media“ skirsnyje pažymėję „Open Network Stream“ ir adreso lauke įvedę http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8 ir paspaudę Play.

Turėkite omenyje, kad adresas gali neveikti iki prasidės transliacija.

Taip pat Windows vartotojai, neturintys VLC grotuvo turėtų galėti transliaciją stebėti iTunes pagalba iš File meniu pasirinkę „Open Stream“ ir URL lauke įvedę http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

Dėl iTunes meniu punktų galiu ir meluoti, nes neturiu langinių todėl negaliu patikrinti ar Windows skirtoje iTunes versijoje Apple aplikacijos meniu punktus išdėliojo taip pat kaip ir iTunes skirtoje Mac.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 10 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. ar verta žiūrėti tiesiogiai?bus vaizdo įrašas...jei parodys kokių naujienų :)))tada pažiūrėsim.

  2. Kažkaip nusivyliau tiek iOS, tiek Mac atnaujinimais. Didžioji dalis naujų funkcijų nebus prieinamos Lietuvos rinkai, o kiti smulkūs patobulinimai, tai hmmm.... per metus laiko galėjo ir daugiau ką nors sugalvot.

    • ta prasme, iOS multitaskingas, Slide Over, News Stand aplikcija ar išmausis spotlight neveiks Lietuvoje taip pat kaip ir OS X El Capitan naudojama Metal™ technologija, naujos Mission Control funkcijos, Mail naujos galimybės ir t.t ?

      • News stand, tai vargu ar palaikys lietuvišką kontekstą, multitasking'as - aktualus tik Air 2, na bet neesmė. Pasižiūrėjau šiandien naujų funkcijų sąrašą, kuris nebuvo paminėtas pristatyme, tai likau patenkintas atnaujinimu. Visko ko trūko, tai pagaliau pridėta pradedant mail attachments, baigiant taupymo režimu.

        • Aišku „kiekvienam - savo...“, bet man tai, kad news stand nepalaikys LT šaltinių - joks minusas, aš LT spaudos, kurios pagrindinės temos: kas su kuo miegojo, kieno vestuvės buvo, kas ką valgė ir kaip rengėsi bei kokios kieno seksualinės pakraipos - neskaitau.
          Būna atvejų išskirtinių, kai kas nors parekomenduoja kokį straipsnį FB ar kitur ir tema mane sudomina taip perskaitau, o šiaip tai LT spauda visiškai nedomina jau kokie 5-6 metai ir visiškai jos nepasiilgstu.

  3. Visi atsikande apple supranta kad nera cia tokio wow. Lietuva pasmerkta salis apple smagumams

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų