Apple paskelbė apie WWDC 2015 tiesioginę transliaciją

Tema: Apple

Kaip ir buvo galima tikėtis, Apple atnaujino savo renginių kanalą Apple TV taip informuodama savo gerbėjus ir visus kas domisi jos veikla apie galimybę „gyvai“ stebėti WWDC 2015 konferencijos prezentaciją.

Remiantis informacija pateikta „Apple Events“ kanale, tiesioginė WWDC transliacija prasidės birželio 8 dieną 20 valandą Lietuvos laiku. Per Apple TV šį renginį galės stebėti antros ir trečios kartos Apple TV savininkai. Taip pat tikėtina, kad tiesioginė konferencijos prezentacija bus retransliuojama ir Apple svetainėje - jos renginių puslapyje, o vėliau čia bus galima pažiūrėti ir renginio įrašą.

Programuotojai stebėti įvairių, renginio metu vykstančių, sesijų transliacijas galės stebėti programuotojams skirtame portale ir oficialios WWDC 2015 aplikacijos pagalba. Programuotojai - Apple Watch savininkai sesijų tvarkaraštį bei kur jos vyks galės matyti ir Apple laikrodžių ekranuose.

Tikimasi, kad WWDC 2015 metu, Apple pristatys eilę naujų produktų, tame tarpe: iOS 9, OS X 10.11, naują Apple TV su lietimui jautriu nuotolinio valdymo pulteliu, prenumeratos pagrindu veikiančią muzikos paslaugą ir t.t. Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad Apple planuoja ir prenumeratos pagrindu veikiančią televizijos paslaugą, tačiau dabar manoma, kad dėl neužbaigtų derybų, WWDC metu, apie šią paslaugą neišgirsime.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų