Tim Cook prisipažino esąs gėjus

Blumberg paskelbtame pasakojime „Tim Cook išsipasakoja“ rašoma, kad Tim Cook pagaliau nutraukė visokių užkulisinių kalbų bei ginčų apie jo seksualinę orientaciją poreikį.

Tim Cook
Nuotrauka: Ashley Gilbertson/Bloomberg Businessweek

Bloomberg paskelbtame straipsnyje rašoma, kad Tim Cook pagaliau prisipažino apie tai ką jau kuris laikas šnibždamasi jam už nugaros: „aš esu gėjus ir tuo didžiuojasi“.

„Buvau priverstas rūpintis savo privatumu. Esu kilęs iš kuklios šeimos ir nesiekiu gauti daugiau dėmesio. Apple yra viena labiausiai stebimų kompanijų pasaulyje ir aš noriu, kad jai skiriamas dėmesys būtų sukoncentruotas į jos kuriamus produktus bei tuos neįtikėtinus dalykus, kuriuos vartotojai gali kurti tuos produktus naudodami“ - kalbėjo Tim Cook. Dabartinis Apple vadas nenorėjo, kad ši informacija iš jo asmeninio gyvenimo kaip nors paveiktų susidomėjimą Apple kompanijos produktais.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 32 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Pas.... ji na....

  2. Aš asmeniškai nekenčiu ir netoleruoju gejus viešumoje!

  3. Tai va todel, kai visiems aplinkui vienodai kas kur ir su kuo. Todel jie ir plinta kaip bacila. Jei taip toliau, ebolos greiciu plis ( kuri isgalvota ).

    O dede Ramunai, o su kuo vaikai miega ir butu vienodai ? :)

  4. Gal neprades krist akcijos apple :D del pid... :D

  5. Jau geriau pydaras, nei koks smirdantis budulis. Man irgi vienodai šviečia pydaras ar ne, svarbiausiai, kad viešai nebruktų savo iškrypimų...

  6. manau kad visiskai jokios itakos tai nesudaro..

  7. O tiems kurie abejingi ir stebisi aštriomis kai kuriu diskriminacijomis tu...., tai paskaitykite Biblija.

  8. Lesbietes palaikau, geju ne :) Tiesiog man asmenyskai tai atrodo slykstu ir per daug iskrypeliska, lesbietes atrodo viskas "svariau" :) Na bet, kaip jau kazkas cia ir minute, lai jei ten gyvena, bet nereikia lysti i visuomene ir SUPER viesintis(paradai ir t.t.). Del ko busiu VISADA pries, tai, kad jiems leistu isivaikinti vaikus...Gejus, lesbiete visi pripazins, kad yra iskrypimas, nukrypimas nuo normu, tai koks vaikas gali augti tokioje seimoje...Jam butu tas pats skiepijama nuo vaikystes. Plius vaikas gautu moraline trauma is savo draugu, nes tai bandoma irodyti, kad yra normalu, bet jiems dar labai toli iki pripazinimo.

  9. Na gėjus, tai gėjus, kam tai skelbt?... Androidiniai dabar skalambys varpais :) o vaivorykštinis Simonko tai irgi kokiame nors interviu tą paminės. Bet šiaip įdomu, ar tokie vadovo pareiškimai buvo derinti su akcininkais, nes kad ir kaip visiems nesvarbu, tai įtakos pačios įmonės vardui. Ar čia kaip tik viskas apskaičiuota? Bet kai pasižiūri, kiek jų daug, ir visi lenda kai pilypai iš kanapių (: ir WE CAN. Kas sekantis, Obama, o gal mūsų galva :)

    • O kam slėpt, jei klausia tai ir pasakai. Beje jis man atrodo sakė, kad už tai, kad jis gėjus dėkoja Dievui, tai didžiausia Dievo dovana jam“. Šiaip tai čia tokia „vieša paslaptis“ ir jokia naujiena. Tai viešai paaiškėjo dar 2011 metų rugpjūčio mėnesį, tik kad iš pačio T. Cook lūpų pirmą kartą. Jis jau ir seniau buvo paskelbtas antru atrodo įtakingiausių gėjų JAV lentelėje ir spausdintas žurnale. Labai trumpai apie tai ir aš buvau užsiminęs beveik prieš metus straipsnyje Kai kurie Apple žodynai neturi žodžio „Gay“ aiškinimo.

      Ką skalambys androidininkai mažai kam rūpi. Kita vertus Google darbuotojai taip pat dalyvavo Pride Parade, nežinau ar Larry page ten žygiavo, bet daug kompanijų vadų ten pražygiuoja palaikydami idėją, jų tarpe ir Mark Zuckerberg. Manau didesnį triukšmą tai iššauks tokiose šalelėse kaip Lietuva, kur didesnė dalis gyventojų yra neseniai nulipę nuo plūgo ir pasiėmę močiutės rožančių dairosi į šalis šūkalodami visokias nesąmone nors akyse dega: „kas aš? kur aš? kam aš?“...

  10. Nesu pries gejus, bet tik vieno nesuprantu kam eiti i gatves su plakatais ir saukti "Laisve papugoms" ....
    Va tarybiniaisi laikais jei butu vaikcioje su plakatais tai dar suprasciau, neturejo laisves, bet dabar ko jie nori nesuprantu.
    Del paradu sou tai neiko pries, smagu kartais paziureti kaip i pramoga.

  11. Kates ir sunys blogas palyginimas. O pydarus ir gejus reikia migdyti, nes jie iskrypeliai. Dar cia kalba apie vaiku auginima, tai ka mes geju kariuomene auginsim ? Jau dabar vyrai kaip bobos vaiksto, ilgais plaukais su nusmukusiais klynais. Ir asaroja vis dazniau nei moterys.

    Tas kas gyna ar yra abejingas iskrypeliams, reiktu susimastyti apie tolimaja ateiti. Nes buna kad ir 20~30 amziaus sulaukus asmenybes pokyciai keiciasi :)

    Nieko niekam asmenisko. Palieku Tim Cock'o komentarus.

    • Pasiskaityk apie kariuomenę ir kokią teigiamą įtaką daro šis iškrypimas, aš čia rimtai sakau. Nemačiau aš daug tų pydarų su ilgais plaukais Vilniuje, o kad nusmukęs klynas, tai nemaišyk su swag'eriais ar reperiais.

      Nieks čia negina ir nėra abejingas jiems, tiesiog yra tokia sąvoka kaip tolerancija...Jau geriau visus budulius marozus, forsus, alkoholikus, narkomanus ir t.t. migdyt, o dar kai prisigimdo vaikų, kad didesnę pašalpą gaut alkoholiui.....

      O toks pasakymas kaip "Nes buna kad ir 20~30 amziaus sulaukus asmenybes pokyciai keiciasi", tai nebent iš asmeninės patirties galima sakyt, nebent turi šaltinį, kur tyrimo duomenimis įrodyta.
      Ir daugelio logika įdomi, lesbietės normalu vyro atžvilgiu, o pydarai- ne, nors tiek lesbės ir pydarai- iškrypėliai. Dvigubi standartai?

      Lietuviai per daug užsiima šūdniekiais ir tokie išsireiškimai, agresija tik ir skatina pydarus rengti, tuos paradus. Ar čia būdas pateisinti savo nesėkmes, nes tai rusai kalti, tai pydarai?

  12. Kiekvienas uz savo puse.

  13. O vis gi kiek dar yra žmonių kuriems neurotiškai rūpi kito žmogaus pasirinkimai, nors tai niekaip tiesiogiai jų neliečia.

  14. Velnias, o galvojau kabinsiu... :( Et, teks vėl apie Bila Geitsą svajot. Grįžtu prie atgal prie Windows'ų :)))

  15. idomu - gryž gejų vėliava į logotipą ar ne? :))))))

  16. Transgresija

    Visas Silicio slėnis palaiko gėjus. Ir nebijokit, niekas jūsų gėjais nepavers ir nenori paverst. Svarbu atskirti kas šiaip nepatinka ir kas turi būti draudžiama. Man daug kas nepatinka. Neapykantos ir elementaraus durnumo pritvinkusi rytų Europa jau turi vytis tokią skandinavijos šalį kaip Estija, kuri su pagreičiu priekyje visais įmanomais būdais. Net NATO sugeba 2 proc. bVP skirti. Reiškia tolerancija gėjams susijusi su bendru sveiko proto ir išsivystimo lygmeniu.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų