Kalbama, kad Apple atideda 12" iPad Pro projektą

Kuris laikas buvo šnekama apie tai, kad Apple planuoja išleisti didesnį 12" iPad Pro turintį 2732×2048 taškų ekraną skirtą profesionaliems vartotojams, tačiau Taivanio DigiTimes tvirtina, kad jų žiniomis Apple šį projektą atidėjo.

DigiTimes rašo: „Dėl ekosistemų ir programuotojų vangaus palaikymo, dauguma didelės įstrižainės planšetinių kompiuterių rinkoje kelias sudėtingas. Sakoma, kad Apple taip pat padėjo į lentyna savo planus išleisti didesnės įstrižainės iPad“.

Nėra aišku ar Apple atsisakė minties išleisti didesnį iPad visiems laikams ar tik atidėjo ir lauks tinkamesnio momento. Problema „vangus programuotojų palaikymas“ neskamba kaip Apple problema, nes programuotojai labai entuziastingai palaiko visų dydžių ir platformų Apple įrenginius.

Ataskaitoje minima, kad Samsung 12,2" Galaxy Note Pro išleistas šiais metais nėra populiarus, net ir turėdamas kelias funkcijas skirtas verslo vartotojams. Kaip šio Samsung planšetinio kompiuterio nepopuliarumo priežastis minimas netikęs kainos/našumo santykis lyginant su tome pačiame kainių lygyje esančiais nešiojamais kompiuteriais.

DigiTimes nėra visiškai patikimas šaltinis. DigiTimes „istorijoje“ panašia proporcija yra ir pasitvirtinusių, ir nepasitvirtinusių gandų.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų