DPReview paruošė išsamią iPhone 5s fotografavimo galimybių apžvalgą

Tema: iPhone 5s
DPReview yra gerai žinoma dėl savo išsamių fotoaparatų apžvalgų ir daugelis prieš pirkdami naują fotoaparatą ar kitą fotografinę įrangą arba šauna tiesiai į šią svetainę arba ten patenka per paiešką internete.

Be tradicinių DSLR ir muilinių, DPReview taip pat daro ir išmaniųjų telefonų apžvalgas, skirdama joms tiek pat dėmesio kaip ir grynai fotografijai dedikuotai įrangai. Neseniai fotografams skirtoje svetainėje pasirodė ir dešimties puslapių ilgumo, iPhone 5s apžvalga su net 78 pavyzdžių nuotraukomis.

Nieko nuostabaus, kad apžvalgininkai nutarė, kad iPhone 5s fotografavimo galimybės labai neblogos lyginant su kitais išmaniųjų telefonų kategorijos dalyviais.

iPhone 5s fotografuoja labai gerai, jo fotografavimo funkcijas labai paprasta naudoti ir vartotojas beveik be jokių pastangų gali gauti pikius fotografinius rezultatus naudodamasis šiuo telefonu. Tai logiškas Apple dizaino filosofijos tęsinys papildant naujus gaminius papildomomis galimybėmis ir patobulinant jau buvusias…., rašo DPReview

Visą iPhone 5s fotografavimo galimybių apžvalgą rasite DPReview svetainėje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų