iPhone ekranas reaguoja dvigubai greičiau nei Android

Temos: Android, iPhone

Kai kalbama apie ekranų reakcijos laiką, dažnai sakoma, kad Android įrenginiai negali net lygintis su iPhone rezultatais ir Agawi testai tai patvirtina. Anot Agawi kompanijos atliktų testų Apple iPhone 5 ekrano reakcijos laikas yra 2,5 karto greitesnis nei bet kurio Android įrenginio.

Agawi atliktuose testuose iPhone 5 į prisilietimus reagaduodavo vidutiniškai per 55 milisekundes, palyginimui iPhone 4 - 85 milisekundes, labiausiai prie iPhone rezultatų priartėjęs Android įrenginys buvo Samsung Galaxy S4, kurio rezultatas 114 milisekundžių.

Agawi testavo daug Android įrenginių, tame tarpe ir Google MotoX, HTC One, Samsung Galaxy S4 ir Nokia Lumia 928 su Windows Mobile operacine sistema.

Agawi TouchMarks našumo testai rodo lietimui jautrių ekranų vėlavimą - laiko tarpą kuris praeina nuo momento kai paliečiamas ekranas iki tada kai to palietimo rezultatas atvaizduojamas ekrane. Lietimui jautriuose ekranuose tai svarbu kai naudojami gestai arba judinami ekrano elementai. Mažesnį užlaikymą turintys telefonai vartotojui atrodo greitesni ir tikslesni, todėl daugeliui vartotojų iPhone klaviatūra atrodo greitesnė ir jautresnė lyginant su Android išmaniaisiais telefonais.

Kompanija planuoja tokius pačius testus atlikti ir su iPhone 5s bei 5c, nors šių telefonų rezultatai nebūtinai bus geresni.

Kadangi Apple negamina savo ekranų, o naudoja kitų gamintojų - geresni rezultatai, greičiausiai, puikiai optimizuotos ir našiau dirbančios iOS operacinės sistemos pasekmė.

Video žemiau suteiks daugiau informacijos apie tai kas yra ekrano jautrumas ir vėlavimai.

Šaltinis: Agawi

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų