Panašu, kad Microsoft Office for iOS dar teks palaukti

CNet skelbia, kad pagal jų turimą informaciją, Microsoft Office for iOS debiuto galimi tekti palaukti iki 2014 metų pabaigos, tačiau naują Microsoft Office for Mac versiją galime išvysti jau 2014 metų balandį.

Dokumentas nurodo į projektą pavadintą „Gemini“, kurio programos turėtų išsiskirti naujais Windows vartotojo sąsajos (Metro) elementais, dabar jau naudojamais Windows 8 ir Windows Phone.

Pirmasis produktas „Gemini Wave“ 1.0 bus pagrindinių paketo aplikacijų Word, Excel, PowerPoint ir OneNote atnaujinimas Windows platformai. Tada 2014 metų balandį planuojamas „Gemini Wave“ 1.5 debiutas su nauju Office for Mac paketu, bei atnaujintomis paketo versijomis skirtomis Windows RT, Perspective Pixels palaikymu ir atnaujintu Office aplikacijų paketu skirtu Windows Phone. Ir tik po to, 2014 metų spalį, tikimasi „Gemini Wave“ 2.0 debiuto su Outlook aplikacija skirta Windows RT platformai bei gandais apipinto Microsoft Office for iOS ir Android.

Microsoft Office for iPad

Šie duomenys kiek prieštarauja anksčiau to pačio CNet skelbtai informacijai, kurioje teigiama kad Microsoft Office for iOS ir Android turėtų pasirodyti 2013 metų viduryje. Tačiau ši versija skamba taip pat gana įtikinamai, nes tam tikri ženklai rodo, kad Microsoft jau senokai dirba ties Office paketu skirtu šioms platformoms bei daugiau nei prieš metus internete pasirodė iPad nuotrauka kaip to įrodymas.

Informaciją, apie tai, kad greitai turėtų pasirodyti „Office for iPad“, savo pranešime spaudai The New York Times, korporacija Microsoft pavadino pagrindo neturinčia ir „iš piršto laužta“. Tačiau čia gali būti tik Microsofto pasimaivymas, kuris stengiasi apsidengti, mėgdžiodamas Apple, paslaptingumo skraiste.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų