Microsoft atnaujino Office aplikacijas skirtas iOS papildydama naujomis galimybėmis

Microsoft Office Online

Microsoft atnaujino, anksčiau tik iPad prieinamas, o dabar ir iPhone skirtas iOS Office aplikacijas.

Microsoft atnaujino savo iOS skirto taikomųjų biuro aplikacijų paketą. Dabar anksčiau tik iPad skirtas aplikacijas galima įdiegti ir iPhone. Microsoft sako, kad iPhone skirtos aplikacijos turi tokį patį funkcionalumą kaip ir iPad. Pritaikydama Excel, Word ir PowerPoint aplikacijas daug mažesnius ekranus turintiems iPhone, Microsoft aplikacijose atliko eilę pakeitimų, jų tarpe vertikali įrankių juosta leidžianti joje esančius įrankius pasiekti nykščiu.

Aplikacijose taip pat atsirado ir žadėtas Dropbox palaikymas ir kas dar svarbiau, dabar naudojantis šiomis aplikacijomis, dokumentuose galima daryti elementarius pakeitimus net ir nebūnant Office 365 prenumeratoriumi. Tiesa, Microsoft prisijungimą turėti vis tik reikia, o norint naudotis sudėtingesnėmis funkcijomis, tokiomis kaip: galimybe patvirtinti/atšaukti pakeitimus Word’e, Pivot lentelės Excel’yje ar „Presenter View“ PowerPoint aplikacijoje - reikia būti Office 365 prenumeratoriumi.

Word aplikacija gavo naują „Reflow“ vaizdą leidžiantį lengviau skaityti dokumentus iPhone dokumentus. Tiesa, šis dokumentų atvaizdavimo būdas nerodo tikrojo dokumentų formatuoto vaizdo. Grafikai dabar gali turėti naujus pavadinimų ir legendų elementus (taip pat ir Excel aplikacijoje).

iPhone skirtas nemokamas aplikacijas atsisiųsti galite iš App Store:

Microsoft Office aplikacijos skirtos iPhone
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų