Taisome D5100/D3100/D7000 Nikon

Jei esate Nikon D5100/D3100/D7000 DSLR savininkas ir be fotografavimo mėgstate dar ir pafilmuoti – greičiausiai pastebėjote Nikon uždėtą 30 minučių apribojimą vienam video failui.

30 minučių limitas vienam video failui gali būti ir per didelis – priklausomai nuo to kokio dydžio kortelę naudojate, tačiau jei kortelės talpa didelė – po 30-ies filmavimo minučių, nepriklausomai nuo to, kad kortelėje dar „marios“ vietos – suveiks Nikon apribojimas. Tačiau, jei esate nuobodžių, daugiau nei 30 minučių trunkančių ir vienu kartu nufilmuotų, šeimos atostogų klipų šalininkas dabar juos galite padaryti dar nuobodesniais ir ilgesniais.

Nepatenkinti tokiu ribojimu ir techniką išmanantys surado būdą kaip šį ribojimą apeiti ir „paturbinti“ savo D5100/D3100/D7000 Nikon'ą galite ir jūs. Šis atnaujinimas taip pat suteikia galimybę naudoti ne „firmines“ baterijas bei išjungti RAW kompresiją D5100 modelių fotoaparatuose.

Atminkite, kad atlikdami tokio pobūdžio modifikavimus galite sugadinti savo fotoaparatą.

Jei vis tik nutarėte išbandyti: pakraukite Nikon programišių patobulintą programinę versiją į SD kortelę ir įstatykite ją į fotoaparatą.

Atsisiųsti „patobulinimą“ galite iš simeonpiligrim.com svetainės.

Pastaba: reikalingas bus Silverlight naršyklės įskiepis.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų