4-os 2021 metų savaitės naujienų ir gandų apžvalga

4-os 2021 metų savaitės „Apple“ entuziastams skirtos naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ir pigiau platinamų: „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • Kalbama, kad „Apple“ testuoja „iPhone“ ekrane įmontuotą „Touch ID“ ir sekančios kartos kompanijos telefonai gali turėti tiek „Touch ID“, tiek ir „Face ID“.
  • „Apple“ išleido Kinų Naujiesiems metams dedikuotą video pavadinimu „Nian“. Kompanija taip pat išleido ir video apie tai kaip buvo „Nian“ kuriamas. Video nufilmuotas naudojant „iPhone 12 Pro Max“.
  • „Canalys“ teigia, kad paskutinį praėjusių metų ketvirtį „Apple“ dominavo pasaulinėje planšetinių kompiuterių rinkoje (19,2 mln. vienetų), tai 40 proc. ūgtelėjimas lyginant su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Kompiuterių įskaitant ir planšetinius, ketvirto pernai metų ketvirčio metu „Apple“ buvo antra pasaulyje. Ją lenkė tik „Lenovo“.
  • Kaip „Apple“ stažuotoja padėjo kompanijai kurti emoji ir kaip ji greitai sukūrė laimingo šūduko piktogramą.
  • „Counterpoint“ duomenimis ketvirto pernai metų ketvirčio metu „Apple“ pademonstravo stiprų „iPhone“ padavimų augimą ir užėmė pirmą vietą išmanių telefonų rinkoje.
    Counterpoint Research: Global Smartphone Shipment Market Share Q4 2020
  • „Apple“ paskelbė pirmojo 2021 fiskalinių metų ketvirčio finansinius rezultatus. Kompanijos pajamos vėl rekordinės — 111,4 mlrd. JAV dol. Tai 21 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai.
  • Linksma „Apple“ reklama, kurioje reklamuojama EKG funkcija „Apple Watch“.
  • Kaip ir buvo galima tikėtis „Apple“ išleido jos mobilių įrenginių ir TV operacinių sistemų atnaujinimus.

Laikinai pigiau ir nemokamai platinamų aplikacijų rinkinys

Dėl „Apple“ taikomo USD-EUR kainų kurso koeficiento, kai kurių aplikacijų kainos aukštesnės nei 0,00 gali šiek tiek skirtis nuo tų, kurias pamatysite App Store. Nors stengiausi sužiūrėti visas, gali būti, kad kokios aplikacijos kaina ir praslydo pro mano akis.

Taip pat turėkite omenyje, kad pigiau ar nemokamai žemiau paminėtos aplikacijos platinamos laikinai. Kiek tas „laikinai“ priklauso nuo aplikacijos autoriaus ir kaina grįžti į įprastinę ar kaip nors kitaip pakisti gali bet kurią akimirką.

iOS žaidimai

iOS aplikacijos

macOS aplikacijos

watchOS aplikacijos

tvOS aplikacijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų