iPad Pro ir Apple Pencil savininkams gali kilti problemų atrakinant automobilį

Atnaujintame „Apple Pencil“ puslapyje „Apple“ pateikia informaciją, kurią pravartu žinoti visiems vairuojantiems „iPad Pro“ ir antros kartos „Apple Pencil“ naudotojams.

„Apple“ atnaujino „Apple Pencil“ palaikymo puslapį. Be naudingų patarimų pirmos ir antros kartos „Apple“ elektroninio rašiklio naudotojams, „Apple“ atskleidė ir keistą problemą su kuria gali susidurti „iPad Pro“ naudotojai, šį planšetinį kompiuterį naudojantys su „Apple Pencil“.

Pasirodo, kad jei antros kartos „Apple Pencil“ pajungtas prie „iPad Pro“ ir tuo metu rašiklio akumuliatorius įkraunamas — gali kilti problemų atrakinant automobilį iš nuotolinio valdymo pultelio-rakto. Tai kiek keistas ir netikėtas trikdis.

Labiausiai tikėtinas scenarijus, kai „iPad Pro“ ir antros kartos „Apple Pencil“ naudotojai gali susidurti su automobilio atrakinimo problema, yra kai eidami prie automobilio savo kuprinėje ar rankinėje turite „iPad Pro“ ir antros kartos „Apple Pencil“ rašiklį. „Apple“ patikslina, kad problema atrakinti automobilį gali iškilti tik tada, kai prie „iPad Pro“ magnetų pagalba „prilipdyto“ antros kartos „Apple Pencil“ rašiklio akumuliatoriai yra įkraunami. Jei tuo metu elektroninio rašiklio akumuliatoriai nėra įkraunami — trikdžių būti neturėtų.

„Apple“ sprendimas būtų arba atskirti „Apple Pencil“ rašiklį nuo „iPad“, arba „iPad Pro“ su rašikliu patraukti toliau nuo automobilio nuotolinio valdymo pultelio. Įdomu kokia situacija su beraktį įėjimą (keyless entry system) palaikančiomis automobilių sistemomis.

Apie tokio trikdžio galimybę pravartu žinoti „iPad Pro“ ir antros kartos „Apple Pencil“ naudotojams, nes negalint atrakinti automobilio nuotolinio pultelio pagalba, mintis apie „iPad“ ir prie jo magnetų pagalba pritvirtintą „Apple Pencil“ ko gero net netoptelėtų į galvą.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų