Airplane režimo ypatumai iOS 11

iOS Airplane Mode

„Apple“ šiek tiek pakeitė „Airplane“ režimo „iPhone“ ir „iPad“ veikimo principą.

„iOS 11“ „Apple“ įdiegė eilę naujovių. Vienos jų pastebimos iš karto, kitos tik po kurio laiko ar „jei kas nors nedurtų pirštu“ ir apskritai liktų nepastebėtos.

Viena tokių, dažniau lėktuvais keliaujančių „iPhone“ naudotojų naudojama, tačiau ir kitose situacijose praverčiančių funkcijų yra „Lėktuvo/skrydžio režimas“ (Airplane Mode). Jį aktyvuoti ir išjungti galima iškvietus „iOS Control Center“ langą ir paspaudus ant kairėje viršuje esančio jungčių bloke esančios lėktuvo piktogramos iOS Airplane Mode režimas aktyvuotas.

Kaip ir anksčiau — įjungus „Airplane“ režimą — atjungiamas duomenų perdavimas, ryšys su operatoriumi ir „Bluetooth“ bei Wi-Fi. Esant įjungtam „Airplane Mode“ režimui Wi-Fi ir „Bluetooth“ prisijungimai gali būti ir aktyvūs — taip buvo ir ankstesnėse „iOS“ versijose — aktyvavę skrydžio režimą Wi-Fi ir „Bluetooth“ galėjote įjungti papildomai.

„iOS 11“ „Apple“ įdiegė naujovę: jei aktyvavę skrydžio režimą įjungsite Wi-Fi ir/ar „Bluetooth“ — „Airplane“ režimas atsimins šiuos nustatymus ir jie bus pritaikyti sekantį kartą jį aktyvavus.

Taip pat skaitykite:

• Apie Wi-Fi ir „Bluetooth“ veikimo ypatumus šias funkcijas valdant „iOS 11“ „Control Center“ piktogramų pagalba skaitykite čia.

• Daugiau „iOS 11“ patarimų rasite paspaudę ant šios nuorodos.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų