„Fortune“ prognozuoja, kad „Apple“ įsigis „Tesla“

Tema: Apple
„Tesla Model S“/Fortune prognozuoja, kad Apple įsigis kompaniją Tesla

„Fortune“ paskelbė savo prognozių 2016 metams sąrašą. Vienoje iš tų 33 prognozių rašoma apie tai, kad „Apple“ įsigis elektromobilių gamintoją „Tesla“.

„2016 Fortune Crystal Ball“ prognozių sekantiems metams rinkinyje - 33 verslo, politikos ir ekonomikos prognozės. Viena tų prognozių teigia, kad „Apple“ įsigis elektrinių automobilių gamintoją „Tesla“.

Turint omenyje, kad „Apple“ planuoja 2019 metais išleisti savo automobilį, „Fortune“ prognozės neatrodo visiškai tuščios. Sėdėdama ant pinigų skrynios, kurioje yra 234 milijardai USD, „Apple“ nesunkiai gali apžioti šį kąsnelį ir atsitikti tai gali net 2016 metų viduryje. Jei taip nutiktų - „Apple“ gautų prieigą prie „Tesla“ akumuliatorių technologijų naudojamų Elon Musk’o automobiliuose.

„Fortine“ išskiria ir „Tesla“ įkūrėjo prijungimo prie „Apple“ komandos reikšmę. Jis gali tapti nauju kompanijos įkvėpėju ir netgi vesti kompaniją tuo keliu, kurį jai buvo numatęs Steve Jobs. Taip nutiktų jei Elon Musk taptų generaliniu „Apple“ vadovu.

„Tesla“ gyvuoja nuo 2003 metų ir šiuo metu jos išleistų automobilių arsenale yra: „Tesla Roadster“ (2006–2012), „Tesla Model S“ (leidžiamas nuo 2012 metų) ir „Tesla Model X“ (leidžiamas nuo 2015 metų). 2017 metais „Tesla“ planuoja išleisti naują, „Tesla Model S“ bazės pagrindu surinktą „Tesla Roadster“ modelį.

Elon Musk - Tesla - „Autopilotas yra geras dalykas lėktuvuose ir turėtų taip pat būti ir automobiliuose“.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų