Rinkoje jau cirkuliuoja iPhone 6 klonai

Tema: iPhone 6

Apple dar viešai nepalaiminus iPhone 6 - rinkoje jau pradėjo cirkuliuoti šio telefono klonai.

Dar nėra žinoma kai atrodys naujasis iPhone 6, tačiau įrenginių padirbinėtojai jau prekiauja iPhone 6 klonais kainuojančiais 200–300 JAV$. Šie iPhone 6 modeliai atrodo taip, kaip internete sklandančių iPhone 6 nuotraukos. Padirbinėtojai, kaip ir visada ieško patiklių ir pigiau prekę norinčių įsigyti pirkėjų, kitaip sakant - ieško kvailių. Juokas, juokais bet tokių „mėgėjų sutaupyti“ yra ir tautiečių tarpe. Esu gavęs ne vieną laišką, kuriame, kartais net piktai man siūloma „pasitikrinti ką rašau, nes jų telefone tokių nustatymų nėra“, o paprašius jų parašyti koks telefono modelis ir operacinės sistemos versija - gauni atsakymą, kad pas juos koks nors iPhone 5, o operacinė sistema Android x.x.x

Kairėje iPhone 5s, o dešinėje iPhone 6 klonas. Įrenginių ekranuose matomi spartumo testo rezultatai.
Kairėje iPhone 5s, o dešinėje iPhone 6 klonas. Įrenginių ekranuose matomi spartumo testo rezultatai.

Nors šie padirbtų iPhone 6 „rageliai“ yra neverti dėmesio, tačiau stebint iPhone 5s ir padirbto, Android OS pageindu veikiančio „iPhone 6“ apžvalgą galima pastebėti, kad nors techniniai iPhone 5s ir iPhone klono parametrai yra tokie patys - Android operacinė sistema sukasi gerokai lėčiau. Tad nėra ko Android įrenginių savininkams puikuotis, kad jų telefonuose galingesnis procesorius ar daugiau atminties, jei pačiai operacinei sistemai reikia vos ne 6 kartus daugiau resursų nei iOS.

Žemiau esančiame video vieno iš tokių iPhone 6 klonų „unboxing’as“ bei apžvalga.

Yra tikimybė, kad šie padirbti iPhone 6 atkeliaus ir į Lietuvą, tad būkite budrūs, ypač tie kas ruošiasi įsigyti pirmąjį iPhone ir nesusigundykite „viliojančiu pasiūlymu“. Geriausiai ir saugiausiai naują iPhone yra pirkti iš oficialių distributorių.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų