Apple planuoja tiesioginę savo rugsėjo 9 dienos renginio transliaciją

Tema: Apple

Apple paskelbė, kad planuoja savo 2014 metų rugsėjo 9 dieną vyksiančio renginio tiesioginę transliaciją internete.

Apple savo svetainės specialiame puslapyje paskelbė, kad bus galima stebėti tiesioginę rugsėjo 9 dieną vyksiančio renginio transliaciją. Savo svetainės puslapyje adresu apple.com/live Apple įdiegė atgalinio laiko skaičiavimo skaitliuką rodantį kiek liko laiko iki renginio, kurio metu tikimasi išgirsti iPhone 6 naujienas bei naujienas apie visiškai naujus Apple produktus, pradžios.

Savo renginiui Apple ruošiasi rimtai. Prie „Flint Center for the Performing Arts“ ji stato kažkokią paslaptingą konstrukciją.

Kaip stebėti renginio transliaciją:
• Renginį stebėti bus galima antros ir trečios kartos Apple TV, kurioje įdiegta 5.0.2 programinės įrangos versija, pagalba pasirinkus „Apple Events“ kanalą.
• Renginį taip pat bus galima stebėti iš iPhone, iPad ar iPod touch, kuriuose įdiegta iOS 6 ar naujesnė iOS versija, Safari naršyklėje apsilankius apple.com/live adresu.
• Stebėti renginį bus galima ir iš Mac kompiuterių, kuriuose įdiegta OS X 10.6.8 ar naujesnė OS X versija, Safari 5.1.10 ar naujesnės versijos naršyklėje apsilankius apple.com/live adresu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų