iOS įrenginių savininkai internete naršo 7 kartus daugiau nei Android vartotojai

Net Applications duomenimis iOS įrenginių vartotojai internete praleidžia daug daugiau laiko nei naudojantys Google Android operacinės sistemos pagrindu veikiančius įrenginius.

Net Applications stebinti daugiau nei 40 000 interneto svetainių lankytojų srautus naršančius internete iš mobilių įrenginių nustatė, kad 44,62% vartotojų naudoja Android įrenginius, o 44,19% iOS (likusi dalis tenka kitoms mobiliems įrenginiams skirtoms operacinėms sistemoms).

Nors Android įrenginių naršančių internete dalis yra šiek tiek didesnė, lyginant su iOS, kurios vartotojų yra gerokai mažiau, nesunku pastebėti, kad iOS vartotojai savo įrenginių pagalba internete naršo daug daugiau nei naudojantys Android įrenginius.

Naršymo internete iš mobilių įrenginių statistika: 2014-07
Šaltinis: Net Applications

Šio skirtumo priežastis paprasta ir aiški: dauguma Android vartotojų naudoja pigius, išmaniuosius telefonus ir dažniausiai internetu ar mobilių duomenų planais nesinaudoja visai. iOS įrenginiai yra išskirtinai „High-End“ klasės ir šių įrenginių vartotojai kaip taisyklė naudojasi visais technologijų suteikiamais privalumais ir, žinoma, internetu naudojasi daug dažniau.

Šių, naršymo internete, duomenų statistika nestipriai skiriasi ir nuo aplikacijų šioms operacinėms sistemoms pirkimų statistinių duomenų. Tiek aplikacijų kūrėjai tiek reklamos užsakytojai labiau taikosi į iOS vartotojus.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų