Samsung gali sumažinti Galaxy S5 užsakymus, nes išmanių telefonų pirkėjai laukia iPhone 6

Temos: Apple, iPhone, Samsung

Kažkuriuo metu, per ateinančius kelis mėnesius Apple išleis naują(us) iPhone modelius. Yra didelė tikimybė, kad Apple išleis du iPhone 6 modelius, kurių ekranai bus didesni nei ankstesniųjų, tačiau visa tai dabar tik spėlionės, kaip ir viskas kas susiję su Apple kol pati iPhone gamintoja to nepraneša.

Kaip ir įprastai, likus keliems mėnesiams iki naujų iPhone modelių pasirodymo, daugelis potencialių vartotojų nekeičia savo turimų telefonų kol Apple nepraneša apie savo naują „kūdikį“ ir tai sujaukia kitų gamintojų planus.

Kiniečiu kalba rašanti svetainė UDN praneša, kad Samsung dėl naujo iPhone 6 pasirodymo, trečio metų ketvirčio metu, gali iki 25% sumažinti savo Glaxy S5 gamybos apimtis. Jei tikėti pranešimu - Samsung susirūpinusi, kad vartotojai susilaiko nuo bet kokio išmanaus telefono pirkimo iki pamatys ką naujo siūlo Apple.

Straipsnyje rašoma, kad tikimasi jog Galaxy S5 išsiuntimų pardavėjams kiekiai sumažės nuo 21 milijono antrame ketvirtyje iki 15 milijonų vienetų trečiame. Galaxy S4 kiekiai taip pat susitrauks nuo 6 iki 5 milijonų vienetų.

Nera galimybės patvirtinti šios informacijos teisingumo, tačiau nieko stebėtino tame jei kiti gamintojai taip pat permąstys savo pardavimų strategiją reaguodami į artėjantį naujo(ų) iPhone debiutą.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų