12 dienų dovanos iš Apple: 8-a dovana [atnaujinta]

Tema: Apple

8-toji Apple dovana dovanojama per „12 days of Gifts“ iOS 7“ aplikaciją yra 1975 metais gimusios ir augusios kelyje tarp Anglijos, Australijos ir Amerikos Paige Toon knyga „Pictures of Lily“.

Paige Toon knyga „Pictures of Lily“

Paige Toon yra filosofė, dirbusi įvairiuose kino bei moterų žurnaluose ir galiausiai apsistojusi žurnale „Heat“ kur užima apžvalgų redaktorės pareigas. Ji ištekėjusi, turi du mažylius ir šiuo metu gyvena Kembridže.

2010 metų Paige Toon knygą „Pictures of Lily“ atsisiųsti ir skaityti gali turintys iOS įrenginį, kuriame įdiegta iBooks 1.3.1 ar naujesnė versija, bei Mac vartotojai su OS X Mavericks ir iBooks 1.0 ar naujesne versija.

Kadangi šią, Apple per iOS 7 skirtą „12 days of Gifts“ iOS 7“ aplikaciją platinamą knygą gali skaityti ir senesnių iOS versijų savininkai bei Mac su įdiegta iBooks aplikacija kompiuterių savininkai neturintys iOS įrenginių - atsisiųsti Paige Toon knygą „Pictures of Lily“ galite paspaudę ant šios nuorodos arba ją reprezentuojančio paveikslėlio.

Jei esate beviltiški romantikai - ši knyga jums tikrai patiks.

Turintiems JAV Apple ID

Tutintiems JAV Apple ID, 8-toji „12 days of Gifts“ iOS 7“ dovana, nuotaikinga Jeff Kinney pimoji „Diary of a Wimpy Kid” knyga.

1-oji Jeff Kinney knyga „Diary of a Wimpy Kid“

Būti vaiku iš tiesų yra nepakenčiama. Gregas Heflis tą gerai žino. „Nevykėlio dienoraščio“ autorius ir dailininkas Jeffas Kinney‘us supažindina mus su neįprastu herojumi. Kaip Gregas savo dienoraštyje rašo: „Visai drąsiai galiu pasakyti, kad vidurinė mokykla yra kvailiausias dalykas, kokį tik buvo galima sugalvoti. Tokiems vaikams kaip aš, kurie dar nespėjo užaugti, tenka stumdytis tuose pačiuose koridoriuose su gorilomis, kuriems jau reikia dukart per dieną skustis barzdą. Ir dar stebimasi, kodėl šiurkštus elgesys vidurinėje mokykloje yra didžiausia bėda.“

Turintys JAV Apple ID, elektroninę Jeff Kinney pirmąją „Diary of a Wimpy Kid“ serijos knygą atsisiųsti gali paspaudę ant šios nuorodos ar ją reprezentuojančio paveiksliuko.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų