Paprastas loginis testas parodė, kad iPhone vartotojai protingiausi

Temos: Apple, iPhone

Vienas JK įsikūrusios Ladbrokes bukmekeris atliko loginį testą su 2000 žmonių ir jo testų rezultatai parodė, kad iPhone savininkai yra sumanesni už Samsung, Nexus, HTC, Nokia ar BlackBerry savininkus.

Dabar atrodo, kad tai kokį kompiuterį ar išmanų telefoną naudojate gali apie jus pasakyti daugiau nei manėte.

iPhone vartotojai į visus klausimus teisingai atsakė, vidutiniškai, per 94 sekundes ir tai yra 5-is sekundėmis greičiau, nei antroje vietoje esantys Google Nexus vartotojai, o BlackBerry vartotojai pasirodė lėčiausiai mąstantys ir jų vidutinis rezultatas 118 sekundžių.

Paprasto testo pradžioje prašoma nurodyti savo telefono gamintoją, o vėliau pateikiami elementarūs, intelekto testuose dažnai sutinkami, klausimai: koks sekantis skaičius turi būti skaičių sekoje, kokių geometrinių figūrų pora paveiksliuke netinka ir t.t.

Panašu, kad įmonių vadovams turėtų kelti rūpestį darbuotojai naudojantys BlackBerry telefonus, jau nekalbant apie akcininkų rūpestį jei įmonės, į kurią jie investavo savo pinigus, vadovas naudoja BlackBerry ir tuo pačiu priklauso grupei, kurie į elementarius mąstymo reikalaujančius klausimus atsako 22 sekundėm lėčiau nei iPhone vartotojai.

Galite išbandyti ir savo išmanumą apsilankę to testo svetainėje adresu: atestofwits.latestcreativework.com

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų