Beprotiškai puiki Apple istorija

Besidomintiems Apple produktais gali būti įdomu pasižvalgyti po koncentruotą ir išsamų jos produktų vystymosi ir mirimo grafiką, spalvingai gražiai ir informatyviai atvaizduotą viename dideliame popieriaus lape.

Tai 1 000 Mac Arena straipsnis

„Pop Chart Lab“ kompanijos sukurtas išsamus Apple stacionarių ir nešiojamų kompiuterių, jos operacinių sistemų bei kitos programinės įrangos, o taip pat nešiojamų mobilių įrenginių ir periferinių prietaisų grafikas, kuriame daugiau nei 500 produktų galėtų papuošti ne vieno Apple fano darbo kambarį ar kabinetą.

Apple produktų istorija iki 2012 metų pabaigos
Grafikas: Pop Chart Lab

Grafike produktai surūšiuoti pagal pagal tipą, tame tarpe ir jungtis kitusias Apple sukuriant ir iš naujo atrandant naujus beprotiškai puikius produktus.

Šiame plakate - grafike/schemoje nerasite naujausių Apple produktų: 3-os kartos Apple TV, naujų iMac kompiuterių, iOS7, 128GB iPad ir iPad Air, iPhone 5s ir iPhone 5c, 5os kartos iPod touch, OS X 10.9 Mavericks, OS X Server 3.0, 2013 metų MacBook Air ir MacBook Pro, AirPort Extreme 802.11ac ir AirPort Time Capsule 802.11ac „dangoraižių“, naujųjų iWorks ir iLife produktų ir žinoma labai neseniai pasirodžiusių Mac Pro (gal ko ir nepaminėjau), tačiau ir be jų ši schema gana išsamiai atvaizduoja Apple produktų kartas.

Norintys plakatą gali nusipirkti (net ir įrėmintą), o mažiau reiklūs ar nenorintys už plakatą suploti 36–191 JAV$ + siuntimo kaštai, gali plakato failą atsisiųsti į savo kompiuterį ir nunešę į kokią nors vietinę spaustuvę atsispausdinti. Be paraščių, pakankamai padorios kokybės (150dpi) iš failo galima atsispausti 84x57 cm dydžio plakatą. O atspaudus prikalti prie sienos (arba lubų, kad gulint prieš miegą būtų patogu studijuoti).

Labiau „prie grafikos“ ar turintys kiek daugiau įgudimo naudojantis grafinės medžiagos redagavimo aplikacijomis, gali jį pakoreguoti papildydami naujausiais produktais (tikiuosi „Pop Chart Lab“ nesupyks jei tai bus padaryta asmeninio naudojimo tikslu) ir turėti individualiai unikalų Apple istorijos grafiką.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų