Kaip priverstinai perkrauti iPhone X, iPhone XS ir iPhone XS Max

Jei taip nutinka, kad telefonas ima ir nebereaguoja į nieką — jį reikėtų perkrauti, bet kaip tai padaryti „iPhone X“ ir „iPhone XS“.

Pirmoji mintis užstrigus telefonui yra jį perkrauti, tačiau kaip perkrauti „Apple“ telefonus, kuriuose nėra „Home“ mygtuko. Tai įmanoma, nesudėtinga, tačiau nelabai intuityvu.

Norėdami priverstinai perkrauti (padaryti Hard reset) „iPhone X“, „iPhone XS“ ir „iPhone XS Max“:

  1. trumai spustelėkite garso padidinimo mygtuką
  2. trumpai spustelėkite garso sumažinimo mygtuką
  3. nuspauskite ir laikykite nuspaudę šoninį telefono mygtuką. Ekrane pamatysite „Slide to Power off“ mygtuką, tačiau laikykite šoninį mygtuką nuspaudę iki ekrane pamatysite „Apple“ logo. „iPhone X“ mygtukai

Priverstinis įrenginio perkrovimas, dar žinomas Hard reset, Force Restart, Force Reboot pavadinimais naudojamas kai telefonas užstringa, pradeda veikti labai lėtai ar visiškai nereaguoja į jokius ekrano palietimus.

Tokios priemonės gali prireikti itin retai. Nesakau, kad man jos niekada nereikėjo, tačiau jau nebepamenu koks telefonas buvo, gal „iPhone 4s“ kai man kartą teko pasinaudoti priverstinu perkrovimu. Tikiuosi ir jums jo neprireiks, bet parašau, kad jei kartais atsidursite tokioje situacijoje — žinotumėte kaip tai padaryti.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų