„Apple“ jau pardavė virš vieno milijardo „iPhone“

Nuotrauka: Apple

Birželio 27 dieną „Apple“ oficialiai pranešė, kad kompanija jau yra pardavusi daugiau nei 1 milijardą „iPhone“ telefonų.

Vakar, birželio 27 dieną pagrindiniame „Apple“ biure Kupertino, kompanijos vadovas Tim Cook paskelbė, kad kompanija jau pardavė 1 milijardą „iPhone“.

„iPhone“ tapo vienu svarbiausiu, pasaulį pakeitusių ir sėkmingiausių produktų istorijoje“, – sakė Tim Cook. „Jis tapo daugiau nei pastovus palydovas. „iPhone“ iš tiesų yra svarbi mūsų kasdieninio gyvenimo dalis leidžianti mums atlikti daugelį užduočių su kuriomis susiduriame dienos bėgyje.“

Milijardinis „iPhone“ buvo parduotas praėjusią savaitę. „Apple“ nepranešė kas buvo įsigijęs tą telefoną ir kur tai įvyko. „Mes niekada nesiekėme padaryti daugiausiai, tačiau mes visada siekiame sukurti geriausius produktus, kurie yra prasmingi“, - sakė Cook.

Milijardas parduotų „iPhone“ tai svarbus pasiekimas, tačiau jis įvyko tada kai kompanija patiria pardavimų nuosmukį ir sąstingį laukiant artėjančio naujo „iPhone“ pristatymo, kuris įvyks rugsėjo mėnesį. Gandonešiai nešioja informaciją, kad naujasis „iPhone“ lyginant su „iPhone 6s“ bus atnaujintas nestipriai ir labiau radikalus „Apple“ telefonų atnaujinimas numatytas 2017 metais, kai „iPhone“ švęs savo dešimties metų jubiliejų.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų